a halid bešlić, hari mata hari, hanka paldum, indira &alen ? jel se i oni broje među narodnjacima, ak da, onda slušam![]()
Da
Ne
Molio bih iskreno. Naravno neko ko bude u kafiću dok se sviraju narodnjaci nije odmah narodnjak, mora imati bar jedan disk kod kuće. I još nešto, pod narodnjake spada ova nova 'muzika' sa primjesama orijenta, harmonike i šta ja znam čega još, ne starogradska zagrebačka ili beogradska. Dakle muzika tipa Ceca, Stoja, Jeca, Mile Kitić i ostala kompanija :)
So, you can vote from...now :))
a halid bešlić, hari mata hari, hanka paldum, indira &alen ? jel se i oni broje među narodnjacima, ak da, onda slušam![]()
Naravno...ja nisam baš neki obožavalac pa ne znam baš sve, ali da :))
Svi sem Harija :)
J**** narodnjake!!!!!!!!!!!!
May the Force be with you!
Ja iako nisam neki narodnjak, volim poslušati dobru pjesmu. Recimo Bregin 'Kalašnjikov', onda 'Mesečina'...to su neki klasici folk muzike i njih ne treba podcjenjivati, iako se slažem da su ovi najnovniji narodnjaci tipa Stoja, Jeca, Mica i slično smrt naše muzike, ali Bože moj.
Pa neka svako slusa sta hoce,ovo je samo bilo moje misljene(sorry ak si ti to shvatio kao nametanje ukusa)
May the Force be with you!
To uopce nisu klasici narodne muzike nit imaju veze s narodnom muzikom. Te dvije pijesme i jos par njih su napravljene za potrebe filma od Emira Kusturice (nemogu se sjetit naziva sad).Izvorno postao Duckzilla
Sto se tice klasika tu se ubrajaju Saban Saulic, Miroslav Ilic, ... koji su kraljevi narodne muzike. Ima ih jos naravno.
Sto se tice ovih novih nemogu reci da ih nevolim dapace bas ih volim poslusat.
Jos su oni odlicni kakih ima tipa Gordan Krajisnik, Grupa Zavicaj, Hasim Kucuk Hoki, Muharem Serbezovski, Črne strele, Rizo Hamidovic, Vladimir Skarec Skaro.
ne definitivno
...sad slušam samo određene,koje 5-10 pjesama (one Cecine i te kompanije ne slušam)...bio sam pobornik te glazbe,i ostajem to i ubuduće...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slusam narodnjake vec dugo. zaljubljen sam u prave narodnjake i slusam i pratim kitica vec dosta vremena to neki znaju ovdjecak sam napravio i fan club sajt za njega. moram naglasiti da volim kvalitetan i dobar narodnjak a ne nsto kao turbofolk... ili neki spoj narodnjaka i techna, iako je to sada 'in' cak ima par stvari koje mi pasu...
od ostalih slusam jos... rade lackovic, mitar miric, polumenta, bliznakovic, etc
ali ne volim cecu i brenu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sile, 'Kalašnjikov' i 'Mesečina' se vrte u svakoj diskoteci u Banja Luci svake noći, ali obaaavezno, ima već nekoliko godina. Dakle to su klasici, a kako sam već rekao nisam baš
obožavalac te muzike pa ne znam baš u detalje. Za mene je kvalitetna muzika dobra muzika, ma kog žanra bila. Evo danas sam slušao Parni Valjak, Zabranjeno Pušenje i Indiru Radić dok sam učio nešto, dakle spoj nespojivog...
Ja sam mislio da se pod klasike ubraja nesto drugo sto je malo vrijednije i trajnije od ovih dviju pijesama iz filma Underground (ha sijetio sam se naziva), no kako god bilo ne branim nikom da slusa sta hoce i potpuno se slazem da muzika razlicitih zanrova moze bit dobra i to svakom razlicita kako kome pase.Izvorno postao Duckzilla
Nisam mislio na klasiku u pravom smisli riječi, slažem se da je klasika nešto drugo, za mene starogradska narodna muzika.
da ti znas sto ja sve mjesam.... nebi vjerovao. ali uglavno sve sto mi se svidja. ne volim ljude koji slusaju samo jednu vrstu glazbeIzvorno postao Duckzilla
...pa sad baš mi nikad nisu legle pjesme u kojima stalno netko jadikuje - ipak se ja držim starih rock klasika (dobro i novih nada)...
K'o što bi rekao Doktor Nele, k'o će slušat tuđu muku...![]()
Misliš na ono: srce mi se raspuklo, ubio me grom, uzela si dete, suzama sam ljepio tapete, bog me prokleo, cigan ukleo od kad tebe više nema... i ostala sranja tog tipa ? LOLIzvorno postao dmi
Slažem se!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Usput, sad sam skinuo neku pjesmu ovog Polumente, 'Eto baš to'...gotivno je![]()
Usput IggXy, Željko Joksimović nema veze sa narodnjacima.
da joksimovic je pop.... i ja imam kartu za dom sportova![]()
Gledao sam Joksimovića na nekoj emisiji na Novoj prije jedno mjesec dana, mislim da je tip gotivan. Ima jako dobar glas, svira preko deset instrumenata, a uz to nije smor. I koliko vidim voli dobro pojest'
Pošto sam Evroviziju gledao uporedo na Radio Televiziji Republike Srpske, Hrvatskoj Televiziji i Radio Televiziji Srbije (znam da sam trebao skraćeno, ali...), kad je on pjevao bio sam na HRT-u i pravo me nasmijao onaj komentator. Prije pjesme je rekao kako mu nije tu mjesto, kako mu je mjesto negdje u kafani da svira harmoniku i zabavlja narod, a poslije glasanja je postao dobar momak. Mislim molim vas...ko njemu dade da vodi Evroviziju?
QUOTE: ...rekao kako mu nije tu mjesto, kako mu je mjesto negdje u kafani da svira harmoniku i zabavlja narod...
potpisujem! to i je muzika za kafane pa ne mislite valda da su njegove pesme umetničko delo?
Bookmarks