Ne............
naime kao što vidite iz naslova nokia n 93 da ili ne???
Ne............
preskupo.bolje cekati n95.
tu mi jedan forumaš nudi n93 za 300eurića +moj e900 dal da zamjenimIzvorno postao zmija
jesi ti uopče držao N93 u ruci? da se nebi razočarao....veličina
Slažem se sa Drugom Miletom i Zmijom... rađe bi ga preskočio, jer je mob skup...
A što se tiče zamjene, neznam... 300eura nije malo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako ti je gušt,odi..prvi odi do obližnjeg shopa je malo isprobati,pa onda odluči,ipak je to dosta velika lova![]()
Istina,dosta veliki mob i dosta velika lova!Jako dobro razmisli.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Predugo je razmišljo jer sam prodo mob,al i da ga uzme bilo tko ako ti se nesviđa lako se proda to svi traže ja sam imo miljon ponuda nisam mogo vjerovat da su ljudi tolko uživljeni u taj telefon.Šta je je telefon je prva liga osim šta mi smeta veličina a šta se tiče funkcija nema boljeg trenutno
Kupi N73![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
n 93 mi je dosta ruzan mob, bas zbog te svoje velicine, a ne sviđa mi se kada je sklopljen, prednji dio je banana, mislim da se isplati cekat ceni drugi model za te pare
kolega marin je prodao mobitel ali mu ni najmanje ne zamjeram jer sam predugo razmišljao. N93 je za mene prva liga ali ću uzet N91 isto od Marina![]()
![]()
evo jučer sam prvi puta uživo vidio N93 i moram reći da je to jedan od najvećih cigletina koje sam vidio![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
tu se definitivno u pravu.uz sve dobre stvari ugradjene u n93,ipak je prava "cigla".![]()
Bookmarks