Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony TRV22 - iskustva/savjeti

Našao sam povoljno za kupiti kameru Sony DCR-TRV22E ,znam da je malo stariji model al za snimanje klinca mislim da bi trebala biti dobra pošto ima dosta ulaza i izlaza za povezivanje sa kompom te daljnjom obradom do finalnog DVD-a.Zato molim bolje upučene od mene da daju koju recenziju ili komentar.Naime sad posjedujem sony-TRV59E(analogna),al imam problema kod capturinga slika mi trza pa sam odlučio uzeti digitalnu.
    Hvala unaprijed!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao captan Pregledaj post
    Našao sam povoljno za kupiti kameru Sony DCR-TRV22E ,znam da je malo stariji model al za snimanje klinca mislim da bi trebala biti dobra pošto ima dosta ulaza i izlaza za povezivanje sa kompom te daljnjom obradom do finalnog DVD-a.Zato molim bolje upučene od mene da daju koju recenziju ili komentar.Naime sad posjedujem sony-TRV59E(analogna),al imam problema kod capturinga slika mi trza pa sam odlučio uzeti digitalnu.
    Hvala unaprijed!
    Nisam imao prilike probati navedenu kameru, ali sudeci prema specifikacijama kamera doista ima sve sto bi bilo potrebno da zadovolji prosjecnoga korisnika:

http://www.ciao.co.uk/Sony_Handycam_...#productdetail

Osim navedenoga, osobno nisam cuo da se itko tko je kupio Sony miniDV kameru iz ove serije (bez obzira o kojemu se modelu radilo), zalio ili da je imao nekih vecih zamjerki. Ako su zahtjevi realni, ovo je dobra kupnja.

Skrecem paznju na jos par sitnica. Ako je kamera vec rabljena trebalo bi obratiti paznju na autonomiju baterije. Naime zamjenska, a pogotovo originalne baterije su prilicno skupe, tako da ako ona koja dolazi s kamerom nije adekvatna, odnosno ima smanjenu autonomiju, tu cinjenicu treba uzeti u obzir pri kupnji, odnosno odredjivanju cijene. Znam da je ovo malo tesko za isprobati, ali bilo bi dobro kada bi se moglo!

Inace korisnici prilicno hvale i onu foto opciju kod ove serije kamerica, koja i po meni daje sasvim (kao prirucno rijesenje) pristojne rezultate. Pa evo i malo takvih primjera:

http://www.pbase.com/cameras/sony/dcrtrv22e
    http://www.flickr.com/cameras/sony/dcr-trv22e/

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veli prodavaoc da je autonomija sa radom na ekranu oko 45-60min dali je to dovoljno ili kolko je otprilike autonomija nove baterije?
    Hvala.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao captan Pregledaj post
    Veli prodavaoc da je autonomija sa radom na ekranu oko 45-60min dali je to dovoljno ili kolko je otprilike autonomija nove baterije?
    Hvala.
    Prema specifikacijama baterija koja dolazi sa TRV22 modelom trebala bi biti dostatna za 90 min rada sa kamerom (ukljucujuci rad sa display - om).

Medjutim, autonomija koja je deklarirana po specifikacijama cesto ne drzi vodu. 45-60 min mi se cini puno vjerojatnija varijanta. Taj podatak, ako je istinit, bi znacio da kamera i nije toliko puno koristena (dakle da je baterija imala manji broj punjenja/praznjenja).

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove