DVDFab platinum, sad sam upravo 2 filma s njim sprzio, koje nije htio DVDShrink. Opcenito prvo probam sa DVD Shrinkom, ako ne ide onda sa ovimIzvorno postao bollas
možda ste a možda i niste primjetili da se novi dvd naslovi iz videoteka nemogu
više pržiti zbog novih sigurnosnih zaštita ...
PITANJE:
Dali postoji novi program kao što je bio DVD SHRINK ili DVD X COPY,
koji uklanja najnovije zaštite.
npr. davincijev kod i ostale naslove.....
HVALA
DVDFab platinum, sad sam upravo 2 filma s njim sprzio, koje nije htio DVDShrink. Opcenito prvo probam sa DVD Shrinkom, ako ne ide onda sa ovimIzvorno postao bollas
iPhone 5s 16 GB
probat ću , hvala
![]()
daj stavi
DVDFab platinum
na net
evo ti link tu, a crackovi se ne smiju stavljati
http://www.dvdfab.com/dvd-fab-platinum.htm
iPhone 5s 16 GB
Hvala, i meni je to trebalo!
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Ili.AnyDVD.Jedan od programa koje ja koristim za prženje filmova.Upališ ga on ti kaže imalo je zaštitu ja sam skinuo i to je to.
Program:AnyDVD
Tvrtka:Slysoft
Pa ko oće nek progugla
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
probao sam taj anydvd ali mi ne pase. Ovako, imam jedan od prvih DVD playera koji su izasli LG. Ne podrzava nista osim DVD-a i Mp3. Sa DVD shrinkom i DVD-fabom radi sve OK, a sa ostalima (probao sam sigurno negdje 5-6) programima nece na njemu vrtiti film. Tj, vrti ga ali je sve pomjesano. Cim stavim film u player odma krene negdje sa sredine filma ili odma zadnju sektor na filmu. Ona obavjestenja, meniji, reklame to se negdje "zagubi", nece "motati" tj. prebacivati te sektore.... zato sam i preporucio ovaj DVD-fab![]()
iPhone 5s 16 GB
Postoji na desetine tih programa, ali ni jedan nije u potpunosti funkcionalan, odnosno da ćeš sa jednim uspijet svaki film sripati... DVDShrink ne koristim već duže vrijeme jer jedva koji film hoće sripati, a i ripa ga nekoliko puta duže od primjerice DVDClone2 koji uvijek koristim... Uz pomoć AnyDVD-ja koji mi sjedi u trayu cijelo vrijeme...
Koliko ja znam any dvd samo omogućava razbijanje regija na dvd-uIzvorno postao frish-KI
Ima jedan program koji sigurno kopira
DVD X Copy EXPRES od 321 studio![]()
Protiv clona dvd dvd shrinka iAlkohola 120% već domaći imaju zaštitu
Pokušajte i s dvd decripterom jednostavan i još uvijek dobar.
Izbjegavajte DVD Shrink ispod verzije 5.0 jer po svim recenzijama najbrže radi ali zato i uzima na kvaliteti slike.
Clone dvd2 je stabilniji od clone dvd4 itd itd
Hvala!![]()
Ne znam od kud ti to, ali samo znam da uspješno skida zaštitu i ripa filmove bez problema... U slučaju da u cloneDVD2-u neće ripati, vrlo je vjerovatno potrebno skinuti noviju verziju anyDVD-a...Izvorno postao Marcano
A te verzije od AnyDVD strašno se brzo "razvijaju".Ja imam 6.0.8.0 a izašla je 8.0.9.5 ali glupo ti je što nemoš updejtat neg moraš skinut cijeli program
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
To je, ali prema mojem iskustvu slysoftov softver mi je najpouzdaniji i najbrži...
dvd fab decrypter je jedan od boljih.skida zastite sa sonyevih i walt disney filmova bez problema.
Najbolji je,znam!!!Izvorno postao zmija
------------------------------------------------------------
da,samo sto fab decrypter samo skine zastitu i spremi film u punoj velicini na hard.nakon toga ga je lako kompresirat dvd shrinkom ili nero recodeom.
Upravo to i cijeli proces traje dva, tri puta dulje... Mislim, ako vas to veseli...Izvorno postao zmija
samo je pitanje da li any dvd moze skidati zastitu od sonya i walt disneya?sa fab decrypterom se jos nije pojavio film kojega se ne moze "obraditi".
Ja još nisam naišao na film s kojeg nije skinuo zaštitu... Ako i ne uspije, velim, onda bi trebalo skinuti noviju verziju anydvd-a... Sony, Disney, Warner, Universal... you name it...
Bookmarks