mislim da d900 kao i svi ostali samsung modeli ne podrzava teme nego samo skinove.
Hokay - pokušavam naći teme od Samsunga D900.
Jedina koju imam ( a vjerojatno i svi kupci iz Plavog Oglasnika ) je ona šugava sa livadom i par ptica ....
Samo mi nemojte reći da dolaze isključivo u firmwareu -.-
mislim da d900 kao i svi ostali samsung modeli ne podrzava teme nego samo skinove.
a ja nemam takvu..ja imam onu di je dubrovnik na slici prek dana dan, a prek noci noc u dubrovniku
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Izvorno postao McLaren
Ti si kupio u T-comu ili Vip-u, a ja preko Plavog Oglasnika![]()
Anyway - ima li naćina da se to sharea ?!??
mislim da je jedini nacin da flashas software
Znaći - čekam Jedi knighta Exoticu da nekaj iskemija![]()
tocno tako
HoHohohOOoo...
Izvadio sam Ugo iz FW ali jedna je stvar u tome sta su sve swf fajlovi kodirani osim 3-4 komada... SFW je kompaktibilan i regaira na java emulatore. U D900 je i java kompiler koji ocitava IFG fajlovi. IFG je trenutno najnovija tehnologija i generacija tipo gif, jpg i bmp.
Predjimo na temu, Theme sa daju napravit ali treba naci tocni podatak koja adresa resursi to treba ubost....
uGO je Thema ali u SFW samo sta uGO ne mjenja oblike nego pozadinski dio, Ugo je namjenjen kao Living room, tamo di se nalazis tamo ce ti se odredjena slika pokazat.. Zatu su u svakoj slici podatci kako to da reagira i kako da se mijenja... Nasao sam nacin da vidim untrasnje podatke.
Theme jos nisu spremne za to ali se nadam uskoro.. Svaki modder ima svoje istrazivanje zato svim korisnicima D900 pricekajte i nemojte svog ljubimca dati usprkos svim kriticarima....
@Paske:Da ima u mom folderu D900 Firmware´sAnyway - ima li naćina da se to sharea ?!??
Ali prvo treba debrandirat mob, samo sta nemogu da prihvatim to da su VIP i T-mongo izsjekli uGO...![]()
Moj je kupljen na crnjaka- tako da prčkanje po firmwareu nije problem
Samo nastavi s dobrim radom Exotica - cijeni se vrlo![]()
Bookmarks