stvarno super izgleda
Eto kako naslov govori najavljenja je RAZR maxx. Po izgledu i specifikacijama bi trebala biti nastavak V3x i V3xx. Čak po izgledu malo vuče na Samsung Z540:
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-1649.php
CARpeDiem*
stvarno super izgleda
Stvarno preiljep mob!
Jos samo da je kamera 3Mpx![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
e da je i 2mpx sa autofocusom i optičkim zoom-om onda bi to bilo dobro, a ono šta je 3mpx ništa ne znači na žalost... možda za nijansu bolja slika i viša rezolucija i ništa više...Izvorno postao GoFast
jedino je jako dobro dizajnirana
http://www.gsmarena.com/motorola_motofone_f3-1794.php čini mi se da je ovo do sada najtanja motorola koja će izaći....
Tolko je tanka da nisu mogli stavit ni utor za karticu ni bluetoth adapter, nema ni vibru... fakat su napravili taj mob samo radi šminke i nebi si ga nikad kupil...Izvorno postao GoGs
CARpeDiem*
s ovime ja slažem. samo šminka, a ja sam samo za funkcionalnost...Izvorno postao Igor99
U današnje vrijeme bi i moja baba htjela imat barem bluetooth, a kamoli još utor za karticu... fakat neznam zašt su napravili taj fon jer na tržištu ima mnogo boljih modela. Valjda se hoće malo sprdat od konkurencije zato kaj svi traže bolje od prethodnog modela koji je izažao. Mob neće postić nikakvu slavu nego samo sprdnje kao od nas dvojiceIzvorno postao GoGs
CARpeDiem*
Al stvarno ne razumijem zašto nema GPRS i MMS. Pa to ih ne košta ništa prostoraBezveze.
Ali da se vratimo na OnTopic, Razr Maxx je prvi mobitel iz Razr serije koji se meni sviđa. Istina, ne može se nositi sa konkurencijom, ali mora se priznati da je hardverski (kao i uvijek) Motorolin mobitel u samom vrhu ne-smartphone klase mobitela.
Sviđa mi se i zbog HSDPA 3Mbps veze, koja će kod nas proraditi sljedeće godine![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Neznam, po meni je motorola uvijek bila i u samom vrhu softverski. po meni je bolja npr. od Samsunga, a može se nositi s sony ericssonom koji i nema baš nešt najbolji softver kako ga se predstavlja, a za nokiu neznam jer nikad nisam koristio.Izvorno postao T-Maca
Ovaj model je definitivno jedan od najboljih mobova po izgledu, a ni po specifikacijama ne zaostaje puno za toliko hvaljenim sony ericssonom k800i.
CARpeDiem*
ovaj mob je za njezniji spol koje ce ga objesit oko vrata i sepurit se okolo s njim
Ovi ga imaju u ponudi: klikIzvorno postao sonyck
a ovdje imaju i onu kliznu verziju v3 onaj rizr z3 za 2300kn...Izvorno postao niqueclyde
![]()
Bookmarks