Stipe je onda imao jedno misljenje,danas ima drugo.,to me nista ne cudi jer sutra vec moze imati i neko trece misljenje![]()
![]()
Transkript snimke
Stjepan Mesić: "U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga se nikom ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata - ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku i pobijedili smo poslije rata, kad smo se našli opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom".Code:http://rapidshare.com/files/6761896/MesicVideo.wmv
Stipe je onda imao jedno misljenje,danas ima drugo.,to me nista ne cudi jer sutra vec moze imati i neko trece misljenje![]()
ocu dobit ban ak se složim s predsjednikom Republike
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Nije stvar u Mesicu, vec je stvar u politici.....tih dana je trebalo skupljati novac za obranu RH od srpskih agresora, a novaca su imali nasi ljudi koji su radili vani....kako bi im se dodvorio morao je pricati o NDH kako bi mu oni dali novac, jer su kod njih palile price o NDH
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Odgovor iz Ureda predsjednika i zanimljivi komentari na http://www.nacional.hr/articles/view/29742/
Pa to je normalno za sve nase politicare da se okrenu kka vjetar pushe, naravno ni nas "omiljeni" predjsednik nie iznimka.
Err "omiljen" je jer nist ne dela pa nist niti ne zasere...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
..haha Smrt ovo si tak praf rekel!!LOLIzvorno postao Smrt
Slazem se s Raulom.
Meni su najjace njegove izjave iz '90. kad je reko da "Srbi mogu odnijeti onoliko hrvatske zemlje koliko im ostane na opancima"
Ili ona: "Jebes zemlju kojoj je Bosna zapad"
Stipe nije svetac, ali barem nije patoloski slucaj za razliku od prethodnika![]()
![]()
E ova ti je dobra,svaka cast!Izvorno postao Smrt
![]()
Izvorno postao RAUL
Fascinantno je u biti,kako taj čovjek nema nijednu manu i sve što napravi je u redu.
Da je ista snimka bila sa recimo sa nekim iz HDZa ili HSPa,čisto sumnjam da bi stvar bila u politici.
Tip je ganjao fotelju u bivšim sistemima,ganja je i sad kad daje potpuno oprečne izjave.Bez imalo pardona. Zašto je on toliko 'drukčiji' i 'omiljen' ,meni nikad neće biti jasno-veća je politička kurva od većine ostalih.
hahaahahahahaaIzvorno postao Drug Mile
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Izvorno postao niten
Slazem se!![]()
Jedino sto Mesic sad 2006 moze rec je sljedece:" Ja zbilja mogu biti 2 puta pobjednik; bio sam predsjednik Jugoslavije, a bome sam i predsjednik Hrvatske!"
![]()
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
u kratko potpisujemIzvorno postao niten
![]()
tip koji je pjevao po šumama i gorama je i ovo rekao,ma vidi vraga![]()
uglavnom voli lizati guze...![]()
Pa to je normalna pojava. Lik koji je bio u partizanima i borio se za Jugoslaviju kasnije je stvarao Hrvatsku. Ne vidim nista cudno.
dobar grah daleko se čuje
ali je čudno da je taj lik iz partizana izjavio ono što je izjavio,ne znam dal doma tv imaš ili radio na mobu pa si mogao čuti![]()
još da je i drug tito malo poživio i da je i on sudjelovao u stvarnju Hr. di bi nam kraj bio...
nisam mislio na Mesica nego na![]()
dobar grah daleko se čuje
jesi čitao koje govore o franceka ili koju njegovu knjigu i šta je on napisao o ustašama i načinu na koji su Nobovci pobijedili?...
mislim da ovaj forum nije mjesto za politiku ...
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
upravo tako.... samo mi se nepotrebno diže tlak![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja mislim da ovaj forum nije ni mjesto di se prodaju motori niti puno toga,ne vidim ništa loše u nekoj diskusiji ,ali ok,kako vi kažete...![]()
za Stipu me nista vise ne cudi.u Splitu je prije par godina izjavio:"da ne moze vjerovati da u Splitu ima toliko cetnika"!!!
Bookmarks