Moj glas ide 6280 ipak je funkcionalniji ima veći ekran i tako to više mi se sviđa.
Nokia 6280
Nokia 6233
Evo mene po xxx ti put ali znajte da ja ne ostavljam usporedbe samo za sebe već i za prijatelje rodbinu.....................
Znači vaše osobno mišljenje koji je bolji
Subjektivno
Moj glas ide 6280 ipak je funkcionalniji ima veći ekran i tako to više mi se sviđa.
radi više-manje istih razloga dobila je i moj glasIzvorno postao M A R I N
![]()
6280... prvenstveno radi dizajna...
Funcionalnost im je ista... jedino što 6280 ima veći ekran i blic... Sve ostalo je isto...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dao sam glas za 6280 samo zato što nije tolko ružna spram 6233...inače odlični mobiteli, pogotovo video![]()
- Red-Gsm.net -
moj glas ide za 6233 jer vise voli monoblock nego slider, ali to je cisto subjektivni razlog i kao takav nije mjerodavan![]()
6280 jer sam je imao i stvarno je ok.
6233 - kvalitetnije napravljen, metalni dijelovi, odlicne tipke, mozda cak i najbolji mob za sms
potpisujem srkija![]()
Opet da se nebi povodili fancy sistemimaako je za rodbinu onda nekako mislim na starije!
Glasam za 6233 zbog njegove jednostavnosti i nevjerovatno dobro razrađene MENI(izbornik) susretljivosti!
Imao sam priliku isprobati 6280 ali mi se činio manje praktičan u klasičnim životnim situacijama pa sam ipak uzeo 6233!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
moj glas dajem 6233![]()
6280 je dobar mob ali ima malih problema sa izradom al svejedno je jaci od 6233
Moj glas ide 6233, odlican mob, trenutno ga i sam koristim, mogu sve potvrdit napisano o njemu, obrada je super, a pisanje sms-a, je genijalno, ja kad sam ga kupio,samo sam pisao i pisao, sto je osjetio i djep, hehe!
Meni je osobno 6233 lijepši, 6280, iskreno, meni je sa dizajnom promašaj, nimalo mi se nesviđa, al to je od ukusa do ukusa!
Sto se tice softvera, isti je, tu se nemoras brinut, ekrani im imaju istu rezoluciju koliko znam!
Oba su super, sad je pitanje, slide ili mono!
a po čemu je jači?ima veči ekran sa istom rezom,znači od 6233 je bolji...6233 ima stereo zvučnike...i nema škripanja niti klimanja..znači,po čemu je 6280 jači?![]()
6233, cisto zato jer je monoblock
imam 6233 i imo sam 6280 i mislim da je bolji 6233 jer ima po meni idealnu tipkovnicu a i izbornik složen po mojoj mjeri
Subjektivno 6280, ljepsa mi je milijardu puta! Nisam koristio niti jedan niti drugi tako da cisto radi izgleda kazem, 6233 mi previse izgleda kao 6030.
dajem prednost 6280, ljetos mi ga je imao gazda na poslu i stalno sam kopao po njemu, iako ne volim nokiu ovo je jedna od rijetkih koje mi se sviđaju, 6233 sam isprobao i uopće mise ne sviđa, bezveze mob
Ako ti je 6233 bezveze mob, onda ti je i 6280, jer su softverski isti!
Ja mislim da danas nema bas puno bezveznih mobova, a posebno ne 6233, a taj se mob u njemackoj konta na vrhu, pa se nemože rec da je bezveze, to sigurno!
Ja neznam sto se svi bune dizajnom 6233, odlican je, lijepo oklopljen kromirano, tipkovnica mu je naj na odnosu svih drugih mobova, a sto se tice slicnost sa 6030, nisu slicni, vjeruj mi, izgled na prvi pogled mozda, al gledaj dublje i ima razlike velike, ekran..., necu puno nabrajat, ima slika na netu o oba mobitelima ili na sluzbenoj stranici nokije, pa se moze pogledat!
stvar izbora i ne moze se reci koji je bolji kada se radi o istom uredjaju (software-ski)
ja ne volim klizne i mogao bih reci da je bez veze, dok se nekome svidja bas takav...
soft ima nekih nedostataka koji bi se vrlo lako mogli ispraviti kada bi oni u nokia-i htjeli
recimo da maknu rub sa fonta u active stb i sa sata...
kuciste 6233 je moglo biti i malo bolje...zadnji dio(gornji i oko kamere) nije bas najbolje ucvrscen, pa zna skiripiti...(zato sto ga drzi plastika a ne vijci)
RoBee
kad sam prvi put vidio od frenda (pozdrav) 6233 rekao sam mu istog trena da je ruzan, sto i jest. jedino mu malo popravlja dojam metalno kuciste. no dizajn je ruzan i gotovo. soft je odlican i to nema dileme. 6233 je kvalitetnije napravljen od 6280 sto je i logicno jer je 6280 slajd tako da je kompliciraniji. 6280 i 6233 se razlikuju samo po izgledu, samo ne znam dali 6233 ima blic ili ne. 6280 jer je puno ljepsi, to sto se klima mi ne smeta, komu smeta neka ga ne kupuje. mob nije za picajzle.
inace, oba moba su odlicna, samo je pitanje ukusa sto se dizajna tice.
moj glas 6280!
@zicozg: dal je mob lijep ili ružan, to je subjektivno... Meni se dizajn sviđa, makar 6280 mi se još više sviđa...![]()
Koliko mi je poznato, 6233 nema blic za razilku od 6280... To je jo jedna razlika pored dizajna i veličine ekrana...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moj glas ide 6233 puno lijepše izgleda od 6280 debljina 6280 za slajd je prevelika i sam odabir materijala je upitan za takav model ,blic koji nema i nekim segmentima svrhu ,dok kod 6233 nema blica sto je isto minus no jos se nekako uz nocni nacin snimanje i uspije dobro i vidjeti objekt koji je slikan...Sve zavisi o ukusu ..ako neko voli slajd mobitele i vole dizajn samsung ,lg a ako hoce malo vise pouzdanosti nokia ...![]()
6280 rules... nabavio sam je prije par dana i mob je mrak. software 6233 i 6280 je identičan (series 40 platforma). 6233 nisam ni uzeo u obzir pri kupnji jer je meni osobno mob ružan, a 6280 je svime čista perverzija...
svoj glas dajem za 6280![]()
Bookmarks