To ti je trenutno best buy. Bivši top model.Ovo za postojece vipme korisnike ti znaci da moraš imati vipme karticu više od godinu dana a u zadnjoj godini nisi iskoristio nikakvu akciju(jeftiniji mob i sl.).
ima sad nova ponuda SE k750 za 1191kn, ali piše još nešto za postoječe korisnike vipa za 1091kn, neznam jel se to odnosi na prepaid ili ?
ali mislim da je za prepaid i piše još dobivaš 30kn svaki mjesec 2 godine.
To mi zvuči jako dobra ponuda, mislim da je to sad za božic ponuda.
I dobiješ neki SOS punjač, šta je to opce, vidim neki usb valjda preko usb-a puni mob?
Šta vi mislite, ja mislim da se isplati kupit.
To ti je trenutno best buy. Bivši top model.Ovo za postojece vipme korisnike ti znaci da moraš imati vipme karticu više od godinu dana a u zadnjoj godini nisi iskoristio nikakvu akciju(jeftiniji mob i sl.).
a ja dobivam onih 15 kn, jer sam prije godinu i nešt kupil novi mob, a valjda ce mi dati. nek prekinu ovih 15kn, nek mi daju 30 kn![]()
dobra ponuda. a do nedavno je bio u vipu k750 za oko 500 kn skuplji nego u t-mobile-u
razmišljam o kupnji tog moba , ali zanima me hoće li vip ikad u paketu prodavat SE w810i
prije su prodavali ko zna oće li opet?
uzmi si to iz vipa jer je predobra ponuda!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
bil sam u vip centru i neda mi tip mob na moj broj, zato sta prošlog ljeta kupil sam t630 i dobivam kao dvije godine 15 kn na račun, i veli dok to ne istekne nemože. tak da je zajeb, sad razmišljam da kupim na nečiji tuđi broj a on nek meni neki keš pljune i taksad samo moram nač nekoga.
Ja isto planiram uzet taj mob, ali me odbija vodafone live! Moze li se on nekako maknuti i koja je uopce razlika izmedju vodafonea i obicnog softwarea
Razlika je nebo i zemlja.Isplati ti se dati još 100 kuna za cisti soft kod nekog lokalca.Ali garancija je out.
dali se to meni cini ili vecina mobitela u vipu koja su u slobodnoj prodaji imaju vodafon live soft?
da ima taj vodafone soft!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
a što je toliko loše na tom softu?
Navodno telefon sa brandiranim firmwareom zna biti dosta sporiji i nestabilniji. Ovo vrijedi i za VIP i za T-Mobile. Kazem navodno jer osobno nisam nikad imao brandirani SE pa pricam po tudjim iskustvima. No to potvrdjuje prilican broj ljudi pa nema razloga da im ne vjerujem.Vecina kaze da su se preporodili (i oni i telefon) kad su stavili cisti firmware.
Postoji li nacin da se vodafone makne s mobitela i da bude kao da je kupljen bez ikakvog branda?
malo pojasni pitanje , ne razumjem dali misliš da skineš vodafone i da ti ostane garancija , ili misliš da to obaviš i da ti ne ostane garancijaIzvorno postao Necromonger
Moze se, a to si i sam mogao saznati da si prvo malo pretrazio forum.Izvorno postao Necromonger
![]()
da ne otvaram novu temu, jel ima tko da mi moze danas pregaziti vodafon soft na k750 (zgb)?
na PM,
Hvala!
burek svima a ne samo njima...
ja sam mislil da je sve to bajno u vipu kad k...
dobiš samo mob i godinu dana garancije, očito je starija pošiljka ili nešt pa se toga očeju riješit.
to na netu nisu napisali, koliko sam ja vidjel.
a sta bi trebao jos dobit?
iPhone 5s 16 GB
to i mene zanimaIzvorno postao imatic
mozda jos jedan k750?
pa piše ti tamo u x-mas akcija, trebas još dobiti SOS punjač i 2 godine garanciju. pošto je na tom uređaju 2 godine garancija , mozda je to neka nova serija koja je malo poboljsana ili nest, šta ja znam...
poslao sam mail na vip službu za korisnike pa cemo vidjet.
Ja sam uzeo K750i dobio sos punjač, usb kabl,onda dobio sam i neku prelaznicu sa one veće memori kartice na onu malu m2 trebalo bi biti 2 godine garancije a piše na vipovoj stranici .
24 mjesečno jamstvo vrijedi za uređaj kupljen od 15.11.2006
Bookmarks