Baš sam danas isprobao Office. Nema nikvih bitnijih promjena od beta2. Možda samo brzina...
dakle, eo izaslo, final, full![]()
jos da isprobamo ...
RoBee
Baš sam danas isprobao Office. Nema nikvih bitnijih promjena od beta2. Možda samo brzina...
eo ja skidam
a vistu cu mozda..ipak je to je'an devede !
bitno je da je konacno full, pa tko voli...
kontam da ce vista zezati sa dosta programa, a nije mi bas neka fora imati vistu i dva korisna programa![]()
RoBee
Ne bih baš rekao da programi ne rade.
RC1 verziju koristim od kad je izašla (mislim da je to 2 mjeseca) i od isprobanih programa, ne rade antivirusi koji nisu napravljeni za Vistu i Nero stariji od 7.5...
Ajd molim vas posaljite mi na PM torrent od viste finalne verzije.
EDIT: Jel ima ovdje koja dobra dusa da bi tu vistu poslala postom kad skine.
Imam dosta toga za zamjenu....Ako oce netko nek javi na PM.
Zadnji uredio Black_Hawk : 13-11-2006 u 00:02
ajd dobro, imao sam inst. neku vistu ali mi se nije dalo bas zezazi s njom jer mi nije bas djelovala zanimljivo..
probat cu ovu full, pa da vidim isplati li se to ostaviti kao OS ili da se vratis na retestreak xp
RoBee
vista je ok, ali ono... osjećam se stalno ko na tankom ledu....
Uglavnom većina programa radi, ako neki ne samo desni klik na ikonu properties i tamo podesite da radi kao sa XP + SP2 OS-om... i radit će...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nista onda, Vista ce da padne i kod mene uskorodok malo vise saznam i da li podrzaje ove programe i ostalo.
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
sve mi se čini da bi i ja mogao na vistu. izbjegavao sam je dosad jer je bila nedovršena ali sad ću je probati svakako. samo još da skinem. kolika je download datoteka???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
2.5 gigabajta![]()
RoBee
uh pa to nije ni malo. znači onaj flat koji sam planirao za sljedeći mjesec možda i malo prije stigneIzvorno postao robee
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ja koristim jos onaj gratis flat do kraja mj, tak da...24/7![]()
malo smo off
RoBee
još me nešto zanima npr.skinem vistu kako da napravim da mi bude ultimate a ne home user zerobravo javi se
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ima koja dobra duša da meni pošalje torrent od finalne verzije viste na PM?
vi koji ste skinuli vistu jer možete reći koji verziju imate i kako ste je akivirali
evo ja bas skinija microsoft office 2007 enterprise
ali nikako da nadem cd key za to ima li ga ko??????
jer znate kada će vista biti dostupna za skidanje s microsoftove stranice i iso od viste ali da radi zapravo ultimate
Zašto bi bila dostupna na MS-ovim stranicama? Ono prije su bila testiranja i njima je bio cilj da imaju što više testera, ali sada se prodaju i neće više biti za download na njihovim stranicama
a neće biti skinuti .iso s njihove stranice pa tko ima key neka koristi a ko nema neka neIzvorno postao Dark
kako ga naterati da scrola listove??
RoBee
zna li netko od vas koju verziju nera mogu instalirati na windows vista rc1,a treba mi i neka vrsta daemona toolsa ili alchohola 120 jer oboje ne mogu instalirati
Ja sam isprobao 7.0.1.2 (ne radi) i 7.5.0.5 (radi) pa zaključujem da od 7.5 rade
Da, moras imati najnoviju verziju Nere, znaci 7,5+, verzije ispod mislim da ne rade.
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
ja sam isto instalirao 7.0.1.2 i ne radi i nemogu ga vise uklonit da mogu instalirati tu novu verziju .kad ga uninstaliram mi dođe ovoIzvorno postao Dark
znas li mozda kako da ga drugacije potpuno uklonim?Internal Error Custom Action DLL crashed on last call in function ´NeroAgUnregisterComEx´.
mali OT, ali retestrakovci imaju par opakih tweakova za XP na svojoj straniciIzvorno postao robee
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Bookmarks