evo i ja velim da je dobra igra, meni radi
olla ovako čini mi se da 90 posto virusa na symbianima dolazi preko igara, tako da mi je mrvicu rizično skidat redom sa dotsisa...vidim da postoji cticky za n-gage a kontam da se na drugim symbianima barem jednako puno igraju igre...prema tome ako neko zna (odnosno skinuo je i probao) neku .sis 3D igru bio bih zahvalan na nekom linku ili tako neš....
evo moj prilog da ne ispadne da uvijek nešta tražim...brothers in arms 3d link : http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...arms>othread
provjereno radi na n70 ne šteka sve u svemu strava igrica.
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
evo i ja velim da je dobra igra, meni radi
Ja sam je presao na 6600, odlicna igrica,a što se tiče virusa ja sam naoružan symantecom i anticommwarrior-om te disinfector-om , sto bi i vama preporucio jer je dotsis KRCAT virusima --
![]()
Ja sam tek pre nekoliko dana pokupio neki virus na dotsisu koji je bio naziva "eskjuz mi" i morao sam formatizovati MMC i vratiti tel na fabricko stanje,jer nista nisam mogao koristiti sem poziva.Znaci nemoguce je bilo uci u meni.
Igre koje su po meni najbolje i rade na mojoj 6600 bez problema su:
Asphalt I i II,MotoRacer,2006 RealFootball3D,Welkin Spirit,Sky Force,TAM 1942,Astronix,Lock 'n load I i II,Alien Pinball,Micro Pool,Mini Bowling,Mau Mau,Frozen Booble,Grow Up i tako dalje....
i još bi dodao da crack-ane programe uvjek skidam koji su od binpda -e jer njima najviše vjerujemIzvorno postao alenal5
![]()
![]()
![]()
Vidim da puno igrate igre na mobu. i ja bio igrao takve no ne mogu instalirati, kad hocu instalirati neku vecu od 1 mb kaze "Memorija puna, izbrišite neke aplikacije", a imam dosta slobodnog mjesta na mobu i kartici!
Trebaš izabrati kod instalacije da ti ju instalira na momo karticu a ne u memo telefona... To te mob pita kad instaliraš igricu... Ako te ne pita, onda ju prebaci na memo karticu (sa FExplorerom ili nečim drugim), i onda ju instaliraj...Izvorno postao no_999
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da, ali to ne mogu jer jos ne pocinje instalacija nego, kad prebacim s Pc-a na mob. igru dođe mi u poruci, tad otvorim igru, automatski mi je sprema u instalater koji je u memo moba., kad je spremi u instalater poočijne instalacija i tad mi pise "Memorija puna, zatvorite neke aplikacije" nije mozda RAM preslab? ili kako da preselim instalater na memo karticu?
Instraliraj si FExplorer...
Kad pošalješ igricu na mob, ne otvaraš poruku, već odeš u fexplorer, odeš na "ulaz" (to je sve što ti se nalazi u poruka, slike, igrice, video) i od tamo kopiraš na memo karticu... onda kad kopiraš opet pomoću fexplorera odeš tamo di si kopirao igricu, i pokreneš instalaciju...
kad instalacija završi, odeš u inbox i izbrišeš tu igricu iz ulaznih SMS_a...![]()
Nema veze jel igrica jar. ili sis. jer mi se isto dogodilo s quickoffice alikacijom koja je sis.
Pa normalno da ti se to dogodilo kad ti je memorija telefona nekih 5-6Mb, od kojih je dio vjerojatno zauzet, pa nema dosta memorije da se instalira na memo telefona...Izvorno postao no_999
Moraš prije instalacije kopirati na memo karticu!!
evo, idem u fexplorer, pa cu pokušati sad odmah! pokusat cu instalirati quickoffice sis. velicine 1.57 mb
eto, kopirao sam kako si rekao, i poet mi sprema datoteku u instalater koji se nalazi na memo moba. i opet ista priča! pokušao sam kako si rekao!
Da li imaš kave slike ili filmiće na memo telfona? ako imaš sve kopiraj na memo karticu i izbriši ih iz memorije telefona...
I meni se na 6630 sve prvo spremalo u instaler i onda pita di želiš instalirati (memo telefona ili memo kartica), i izabereš memo kartice i to ti je to...
Ali prvo malo "očisti" memoriju telefona, jer je moguće da sve što si dosad instalirao da se nalazi instalirano u memo telefona pa da zato neće...
I makni (obriši) sve slike/video/igrice/aplikacije iz inboxa...
koliko imaš slobdne memorije moba? Probaj kako sam napisao pa javi...![]()
BTW: koristi tipku edit!
mora ju učitat u instaler,u memoriji telefona, zato ti ona mora bit prazna ,...očisti internu memoriju i na njoj imaj samo fexplorer instaliran.
edit: damn,ico je fast.
nemam ništa u memo telefona, jadna je memorija 3.56 mb, baš ništa nemam na memo moba. sve mi je na kartici!
A onda bi trebalo raditi... Stvarno nevidim u čemu je onda problem, osim ako možda slučajno nestisneš inslirati na memo telefona...![]()
![]()
ne znam, a jel se moze kako INSTALATER preseliti na memo kartice i tako spremati kod instalacije program na karticu?
Čini mi se da ne...
Ali i ja sam na 6630 imao nekih 3,5MB slobodno memo telefona...
I kad bi pokrenuo neku instalaciju, uvijek bi pitalo di da instlira... i uvijek bi sve normalno radilo...![]()
a jel palikacije ili igre s jar. ili sis.? kad instaliram jar. mene isto odmah pita kamo da instaliram, ali kad instaliram sis. prvo sprema u instalater i ako je igra veca od par mb ne mogu instalirati! Spremi ju u instalater, i sve aplikacije zatvorim, nema nista u c: kad pocinje instalacija, tj. josši nije pravo počela, piše "memorija puna......" postoji možda nešto... bilo što? E, da ali kod ovih manji negdje do 700 kB bez problema instalira, upravo sam sad instalirao, prvo je spremi u instalater, pa počinje instalacija, pa mi ponudi odabir jezika, i onda kamo da instalira!
Bookmarks