Baš me zanima, šta imate reći za sve češće krađe skupocjenih auta. Ja sam osjetio to na vlastitoj koži. Zanima me jel netko imao nekih sličnih situacija, ili ima nešto pametno za poručiti, nama (ne)sretnicima!
Baš me zanima, šta imate reći za sve češće krađe skupocjenih auta. Ja sam osjetio to na vlastitoj koži. Zanima me jel netko imao nekih sličnih situacija, ili ima nešto pametno za poručiti, nama (ne)sretnicima!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
kasko......
LOL, Inovator
A nemaš šta, sstrizic.. Ili imat kasko, što neće spriječit krađu al' hoće rupu u novčaniku, ili kupiš auto koji neće krast. Zna se šta je na meti, pa tih prvih 5-6 modela izbjegavaš. Nemaš šta drugo...
Znam iz prve ruke da je u dobar dio tih krađa umiješana murija. I ne samo murija, čak i vrlo visoke face (primjer je pokojni muž od frendice kad mu je odnijelo Grand Cherokee iz centra grada, u 10min nakon što ga je parkirao, sa oblekom unutra i svim - prijava je išla još sa carine, pratili ga, dignuli paukom (alarm ništa ne znači), odvezli ga. A kad je potegnuo veze - debele veze (ministar), dobio je uputu da bi bolje bilo da to ostavi na miru jer nikad neće doći do auta, a ako krene dalje kopat mogao bi i po nosu dobit). Tako da se bojim da nemaš izbora...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kojih to 5-6 modela? Bas me zanima, ja znam za Golfove i Audie, bar su prije oni bili na meti...Izvorno postao BlueDevil
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pa u vrhu su Golfovi, Passati, od Audija mislim da su na meti najviše A6 (nisam ziher), pa su tu oni terenac-wannabe (BMW X-serija, Mercedes ML serija), pa tako to...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
uglavnom japanski i daleko istocni auti se ne kradu a ti su sada najkvalitetniji pa nece se pogrijesit tko je uzeo neki od tih..
Hehe, hvala na informaciji, sad znam sta ne smijem kupovat (inace ne znam sta bi, covjece, mogla sam kupit terenca i ostat bez njega i onda se probudit...Izvorno postao BlueDevil
)
Ma, salu na stranu, nego, sve je to mafija, nema sanse da dodes do auta, mislim da ni u jednoj zemlji to ne funkcionira, kamoli kod nas...Ko zna u kojoj zemlji je vec i koji murjak ruke trlja...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Bookmarks