Koliko ja znam nema.
zanima me dali postoji koji program da se u poruci"tko-je-zvao" umjesto broja vidi ime ako taj broj iman u imeniku. Pozdrav
Koliko ja znam nema.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa, nazoveš broj koji ti stoji u popisu i prekineš, ako hoćeš vidjeti imaš li ga u imeniku svoga moba.Izvorno postao mano
Mene isto zbunjuju ti brojevi u Tko-me-zvao, ali ne krivim mrežu. A, program ne znam koji bi ti to mogao pokazati.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
to i delan ali mislim (nisan 100% siguran) da se na nekim starijim mobitelima pokaže ime umjesto broja ako ga imaš u imeniku
Na Siemensima, koliko ja znam.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni to radi na oba siemensa![]()
Što, vama stoji-Propušten poziv u 14.33, Pero-doma (lupam bezveze ime i vrijeme)?Na Simensima? Ha?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
tako je, upravo to, i kad skrolaš, taj Pero doma se označi i klikom na zelenu tipku slijedi direktno pozivanje.
a koji to mob ne podrzava?! nije mi bas jasno???
ako te zove netko koga imas u imeniku a ti se ne javis, pa naravno da ti pod missed calls stoji njegovo ime!!!
RoBee
Ma misli čovjek na onu poruku što dobiješ od t-moba: "propušten poziv", ako ti je mob isključen/nedostupan...Izvorno postao robee
Tamo jedino piše broj, ali koliko znam nemože pisati ime!![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
na svim siemensima može pisat i ime u dobivenoj poruci koje je spremljeno u imenik ili adresar. što tu nije jasno? konkretno, provjereno radi na cx65, c75, cx70, i BS EL71.
pa zato me i malo čudi da vi profići niste našli kakav program za to
profici koriste samo nokijeIzvorno postao mano
istina, tu opciju sam vidio jos davno na siemensu c35
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks