kratkoi jasno-yes
Dakle zanima me vase misljenje o LG chokoladi, da li je to samo dobra sminka a soft i performanse su u k****, jer vidim da se masovno prodaju a i citao sam od ljudi koji su imali taj mob da nista ne valja osim sto lijepo izgleda,a takva je bila i motorola V3,bila skupa do boga, a ustvari smece od mobitela,dobra samo na izgled.
kratkoi jasno-yes
Nećemo pretjerivati...što se tiče softa i funkcija nije baš toliko smeće, jer ipak ima 1.3MPix kameru s blicom (koja je u današnje vrijeme još relativno OK), 128mb integrirane memorije, ekran u 262k boja, bluetooth, podržava mp3-ce, odlična baterija, tak da nije baš toliko loša...ali, istina, za te novce ima boljih mobitela, ako ti šminka nije bitna...![]()
Bom Chicka WahWah
u današnje vrijeme je 1.3 mpx ista stvar kao i kad je v3 izašla i vga nasparam konkurenda d500 1.3mpx,šta je bilo top,a danas imaš već i 5.0 na horizontu...tak da...+ekran je 262k boja,ali 220x176 pixela,ubi Bože....cijena od 1900kn u teletu je ok,ali sve iznad toga je daleko -jao ne,koja budala će to kupiti...![]()
Ja sam imao navedeni mobiteli i zbilja nemam zamjerke, bio je odličan...za cijenu od 1900kn radi se o odličnom mobitelu i točka![]()
Bom Chicka WahWah
tako je za tu cifru je ok,ali one cifre 3k kuna+ ne drže vodu...![]()
A ko bi od nas otisao u ducan i platio 3 i vise tisuce kn kad su u oglasniku novi za 1500? Ta cijena nije nimalo neopravdana i ako nekome mp3 ne znaci apsolutno nista kao meni a i kamera mu nije od presudne vaznosti onda je kg800 odlican mob a ne smece isto kao sto meni niti v3 nikad nije bila smece nego solidan mob vrhunskog dizajna kojeg sam imao 3 puta...
To se slažem s tobom...većina ljudi na mobitelu ne korisiti 50% i više funkcija i mogućnosti koje mobitel ima...imao sam i ja mobitela od nekih govana, do smartphonea i zadnjih čuda tehnike i svi su se svodili na isto - trebali su mi za pozive poruke, možda koji mp3, fotka i to je to. Čisti primjer je sadašnji Samsung E900 koji imam da imam jednu fotku i 2-3 mp3-ce i ne koristim ga za niš osim za pozive (čak mi se ni poruke ne da pisati)...Izvorno postao BM0021
Dakle, običnim korisnicima je Čokolada odličan mobitel, dok je gadget freakovima potrebnije nešto više, odnosno mobitel od kojeg mogu napraviti očito laptop![]()
Bom Chicka WahWah
Oba moba su nudila odličan dizajn kad su izašli i sticali su se od ostalih... Funkcionalnost koju je imala moto V3 kad je izašla je ista kakvu nudi i LG KG800 kad je izašao u odnosu na konkurenciju... tj po meni oba nude neke prosječne karakteristike, jer je konkurencija već otišla dalje... (i u slučaju Moto V3 i KG800)...
Jedino što vidim da se korisnici kg800 nebune na kvarljivost kao kod V3...
niti jedan niti drugi mob nisu shit, ali gledano što nude u osnodu na konkurenciju (u vrijeme kad su se pojavili na tržištu), podosta su slični...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
potpisujem ico...još jednom kažem za cijenu od 1900kn je sasvim u redu mob,ali za 3k kuna kao drugdje je smeće,metaforički rečeno...jer samim time pljuje na neke strojeve poput k800,d900 pa i 6280 itd...
Da, ta cijena od 1900Kn je ok, al možda da je još malo jeftinija bilo bi super...Izvorno postao smogovac
![]()
![]()
3000kn ili više je stvarno puno za taj mob... a ako me sijećanje dobro služi, V3 je isto bila skupa ko Svetog Petra maslo kad se mob pojavio, ali mu je cijena dosta brzo padala...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da se netko ne uvijedi pod smece nisam mislio da mob ne valja ni LG ni V3,nego na njihove mogucnosti,kamera,memerija,baterija,bugovi u soft i itd itd u odnosu na cijenu i ono sto sad vec nude drugi mobiteli !!
Baterija je ok i na v3 i na kg800, kamera meni nebitna, memorija takoder jer ne slusam mp3, a software na v3 je odlican, pogotovo to sto se rade cuda preko kabela tako da sto se samog softa tice se npr d500 moze sakrit pred v3 a samsungovo odbijanje stavljanja profila zvona mi vec stvarno ide na zivce, imam mob koji ima tv izlaz ali zato nemoze zvonit i vibrirat istovremeno![]()
Onima kojima treba 2gb memorije za mp3 i ultra super kamera kg800 mozda je smece ali meni definitivno nije, ionako nema tog mobitela koji se moze mjerit s mojim digitalnim foticem i muzikom u autu, po toj usporedbi bi onda svi bili smece.
ni jedan ni drugi mob ne vrijede ništa
usporedio sam mobove od 3k kuna i čokolada koja je svugdje osim u teletu 3000kn a sa digitalcima itd..
Za mene je mobitel prvenstveno uvijek bio uređaj za mobilnu komunikaciju i to mu je primarna svrha. Za slikanje imam fotić, za slušanje pjesama imam mp3 player, a sve te funkcije kaj ima mobitel mi nisu uopće previše važne. Ne patim na to da mi na mob stane 100 pjesama, da imam kameru sa autofokusima, macro i sve te gluposti kaj uz to ide, da na njemu gledam filmove i slično...
Bom Chicka WahWah
e pa onda phyto javi se na pm imam 5140 i 3510i za tebe...(ovo nije oglas-za moderatore,nego povučena paralela na dotučni gornji post)
istina , ipak je na prvom mjestu da mobitel bude "mobilan" tj. da mu autonomija bude jako dobra , da signal bude ok ( a ne kao na benq-siemensu ) .. da bude kvalitetno napravljen , da nije cigla ... normalno da na nešto izgledaIzvorno postao El Niño
Ti si krivo shvatio...govorim ti o tome da nije toliko bitna funkcionalnost mobitela, već dizajn...zato Kg800 ima veću cijenu (bez obzira na funkcionalnost), jer mnoge (kao i mene) privlači atraktivan dizajn više nego neke high-tech mogućnosti...Izvorno postao smogovac
Bom Chicka WahWah
nije bas da su smece,ali za tu cijenu ima daleko boljih mobitela.
I LG i V3 su tipicni Fashion Mobiteli,tehnika zastarila ,od prije 2 godine,jedino sto vrijedi je izgled.
nekazu za te fashion mobitele bezveze izvana uj,iznutra fuj.
moja frendica ima cokoladu i uopce nije zadovoljna,vidis svako jeb..i otisak na njoj,anajvise joj smeta spor softwarer pogotovo kod pisanja sms-ova.
ja sam imao motorolu V3,citava 2 mjeseca,zgadila mi se,koliko je spor software,kamera bezveze,a najgore mi je bilo sto kad ju otklopim,stalno ostajali otisci tastature na ekranu,fuj,a da ne govorim o trajanju baterije,
Izvorno postao bubbaloo
Meni softwer uopće nije spor , naprotiv je jako brz u usporedbi sa drugim mobitelima koje sam imao (k700i,v3i...) , vjerojatno zbog novijeg firmwarea makar ga ja nisam išao ubacivat. A video kad snimam , naprema nokiama i sony ericssonima koje sam vidio kako snimaju , je zakon . Nema nekih kockicam i brejkanja kod snimanja. Otisci na ekranu se s jednim potezom vezice , koja se dobi uz mobitel , obrišu bez traga .
za nekog je ovaj mob smece a za nekog nije ko pati na izgled naravno da ce mu se mob svidjet a ko pati na funkcije zaobic ce ga u sirokom luku makar kostao 500kn
Jednostano->da,je,jup....
Bookmarks