Uglavnom istekla mi je vip kartica i da li je moguce nadoplatom bona vratiti je u funkciju???
Uglavnom istekla mi je vip kartica i da li je moguce nadoplatom bona vratiti je u funkciju???
Nakon što broj istekne imaš 90 dana da nadoplatiš.
Izvorno postao hrc777
Ne, to nije tocno!
Istekom roka uporabe Vipme računa korisnik može u naknadnom roku od 270 dana novim Vipme bonom obnoviti Vipme račun pozivom na besplatni broj 091 77 88 (Vipme izbornik) te tako ponovno raspolagati Vipme računom i Vipme uslugom.
U tom razdoblju, tijekom sljedećih 90 dana od isteka Vipme računa, moći ćete još uvijek primati pozive i SMS poruke. Istekom tog roka, narednih 180 dana moguće je jedino primanje SMS poruka.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722343&idnews=207856
dokle god umetanjem kartice u mob imas HR VIP signal odnosno dok se on dade prijaviti na mrezu mozes uredno napraviti nadoplatu.Izvorno postao -TOT-
dobar grah daleko se čuje
Da li isto vrijedi i za t-mobile, jer imam jednu karticu koja stoji u mobu i već su istekli svi rokovi za održavanje kartice na životu. Na mobu i dalje ima signala i može se nazvati simpa izbornik. To znači da je t-mobile produžio karticu na neodređeno ili?Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa Nered ti kaže-dok kartica vata signal, možeš je "uskrisiti"!Izvorno postao ojpi
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ne želim je uskrsiti, samo me zanima dal to t-mobile namjerno produžuje da bi izgledalo da ima više korisnika...Izvorno postao Moby
![]()
ovo za vip znam da je 270 dana, ali jel netko zna kolk oje to za t-mobile. tj kad je ono krajnje vrijeme prije neg sto propadne broj zauvijek.Izvorno postao ojpi
Bookmarks