pa imaju istu platformu.bilo bi logično da se mogu igrat.a na nokiagame.com ima demo igrica za skinut(za 3650 i n-gage) što vjerojatno znači da su kompatibilne.
Dali je nekome uspjelo ovo ?
Na IRC-u se govori o nekih par igara koje bi (za sada) trebale raditi ...
Osobno sam pokusao 'Sonic', instalacija prolazi bez problema medutim igra se nece pokrenuti :-(((
Ako netko moze probati i sa 6600 jer bi na njoj trebalo biti jos jednostavnije jer ima vise RAM-a !
Kod mene je mozda problem i sa starijom verzijom softvera (2.5) ...
Pozdrav !
Ako nekome trebaju detaljnije upute, neka se javi ...
pa imaju istu platformu.bilo bi logično da se mogu igrat.a na nokiagame.com ima demo igrica za skinut(za 3650 i n-gage) što vjerojatno znači da su kompatibilne.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Čitao sam nešto o tome, ali ne znam nikoga kome je to uspjelo. Ajde ostavi detaljnije upute jer i mene zanima da li to i kako radi pa da isprobam...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Baš ne vjerujem da je moguće.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Na #mediaplace se govori o tome na veliko !Poslao: Vader
Čitao sam nešto o tome, ali ne znam nikoga kome je to uspjelo. Ajde ostavi detaljnije upute jer i mene zanima da li to i kako radi pa da isprobam...
Pojavili su se crackani n-gage romovi sa .blz ekstenzijom, ima ih za skinuti na IRC-u, P2P ili na na ftp://butch-uk.no-ip.com (user/pass: guest) ...
Za instalaciju doticnih potreban je i 'Blizzard N-gage Installer' koji se takoder moze pronaci na navedenim mjestima.
Stvar funkcionira tako da je potrebno instalirati Blizzard Installer na mob, kopirati .blz ROM na karticu te pokrenuti installer i instalirati igru.
Igre rade na N-gage pa nije potrebno kopovati originale :-)) a na 3650 za sada rade samo: SonicN , Puya and N-gage Space Impact.
Medutim, kod mene instalacija prolazi bez problema a kada pokusam pokrenuti igru javlja nedostatak memorije.
Pokusao i u flight modu, no tamo se ne desava nista, samo vrati na glavni meni![]()
Ako nekome uspije, molio bih da javi kompletnu proceduru te verziju softvera da vidim gdje je problem !
Evo jos jedan link :
http://n-gage.2ya.com/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skinuo, instalirao, restartao telefon u flight modu i SonicN i PuyoPop rade bez greške. Vrzija softa je isto 2.50 tako da mislim da to nema veze, probaj obrisati sve nepotrebne programe, tipa taskmanager i slične aplikacije koje se učitavaju kod paljenja telefona jer kod mene sve radi.
Čini mi se da N-gage ima više memorije od 3650 tako da ove ostale igre vjerovatno neće nikad ni biti moguće pokrenuti na 3650... na 3650 za sada rade samo: SonicN , Puya and N-gage Space Impact.![]()
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
nadopuna temi:
probijena je zaštita n-gage igrica.navodno ih mogu igrati svi mobovi sa series 60 platformom.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bookmarks