npr. po brzini prebacivanja stvari na nju s kompa, slike, mp3?![]()
Svi pominju da je potrebna brza kartica za aparat.Sta to znaci i koji su parametri o kvalitetu kartice?Pozdrav.
npr. po brzini prebacivanja stvari na nju s kompa, slike, mp3?![]()
a možda čovjek misli vizalno, kako prepoznati, pri kupnji?Izvorno postao wildbabe
Kada budes kupovao karticu raspitaj se o brzini prijenosa podataka kod prodavaca, na ambalazi ce ti pisati koliko kapaciteta ima. Mada mislim da su sve slicne brzine. Nisam siguran.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Moj savjet je da kupiš karticu koja je najprije pohvaljena po forumima ili ti ju netko preporuči. Marka, pokazalo se ne mora igrati presudnu ulogu.
Ja imam 6680 i 1GB original Nokia MMC, koja je spora![]()
!!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ponovno...imas vec gomilu toga napisanoga o memorijskim karticama na forumu. Novi si, pa ti ponovno dajem link na temu u kojoj ima uistinu mnogo toga za procitati i nauciti:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23425
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Izvorno postao Bimbi
Super na jednom mjestu sve o karticama. Za one brze 133x vidio sam dosta povoljno na recisvima.com
Bookmarks