mada imam sve te igre, mogao si napisati za koje modele su igre![]()
mada imam sve te igre, mogao si napisati za koje modele su igre![]()
iPhone 5s 16 GB
Za koje modele mobača su igre?
Mogao sam napisati samo da su sve igrice koje je Gameloft do onda izdao a na koje sve modele idu nemam pojma!Izvorno postao imatic
Koliko znam u pitanju su veličine ekrana znači za moju v360 je 176x220 ali ako idu na moj mobač ide i na sve koje imaju takav ekran! Normalno tu ima igrica i za veće i manje displaye pa koga zanima više neka pogleda ovdje
http://www.gameloft.com/category.php...0Games&clid=15
U gornjem desnom čošku ima setings gdje se upiše vrsta moba i prikaže ti igrice koje idu na tvoj mob
![]()
mogo si dati link od kuda si to nabavio!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ne znam kaj bu ti puno pomoglo ali evoIzvorno postao S.Silva
http://tusharks.com/
koliko vidim ovdje fali dosta igara ke su izašle u zadnje vrijemeIzvorno postao fliponja
![]()
Vidim i ja upravo sam skinuo i ne kužim kako se instaliraju na mob!Izvorno postao T O M O T
Nema ni .jar ni .jad file nego samo PAK file,CLASS file i MF file pa ako neko zna jel se može, inače bi bilo bolje da moder izbriše post ako ne valjaju ti fileovi
to ti je otpakirani jar file. u kojem su formatu fileovi?
iPhone 5s 16 GB
Kako misliš u kojem formatu? U RAR-u su a kad se unrara onda su kako sam gore naveo! Svaka posebno!Izvorno postao imatic
Aaaaa skužio sam! :bunny: Instalira se direct iz rara pomoću MotoMidManagera tako da se krene instal-JAR using Java-Adapter i šljaka! Znači ne raspakirati svaku igricu nego dotičnu instalirati iz rara![]()
nemoj unrarat nego promjeni samo ime ekstenzije iz .rar u .jarIzvorno postao fliponja
tak sam ja jos prije radio pa su radile normalno ako se ne varam, al mislim da ne
"bolje živjeti cijeli život kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi" (Bob Rock)
da, samo preimenuj u .jar i nista ne otpakiravaj. negdje ima igara u razlicitim formatim (doc, txt...) pa se samo preimenuju
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks