Nadogradi ga preko službenog updatea na R1DB001 pa ti se možda riješe problemi koje imaš(kažem možda jer sam vidio negdje da su ti bugovi ispravljeni u novim verzijama ali se ne sjećam točno kojima) tako da mu ne treba nadogradnja na W700.
imam k750 od t -mobilea sa r1ca021. imam problem sa mega basom i namam zum
jel moguće stavit soft od w700 r1ca021 ili r1db001. hoće li mi se ispravit problem sa mega basom ima li i on takav zum (4x,2.5X,1X)
Hvala
Nadogradi ga preko službenog updatea na R1DB001 pa ti se možda riješe problemi koje imaš(kažem možda jer sam vidio negdje da su ti bugovi ispravljeni u novim verzijama ali se ne sjećam točno kojima) tako da mu ne treba nadogradnja na W700.
ja oću walkman(puno slušam mjuzu imam karticu od gb pa se lako izgubim nadalje
ne bi bilo loše imat flight mode) zoom , normalan mega bass, al kolko znam w700 nema autofokus . jel moguće kako nabacit auto fokus na w700 sa nekim drugim soft od kamere???
ili jel moguće stavit soft od (w800 znam da je cid 36, d750 ili k750 koji nema problema sa mega bassom (jer mi i jedan frend ima k750 s tim šugavim a ima neki stariji mb-om)
a r1db001 stvara još veće probleme!!!
Posto su moju temu zatvorili, pitanje je jos ostalo nerazjasnjeno koji je najbolji frimware i kako ga mogu staviti? Znam da je ovaj kaj ja imam r1ca021 i onaj najnoviji r1db001 los.Kojeg onda stavit?
E da i do kolko GB karticu podrzava k750 2gb ili 4gb?
najveća kartica na k750 je 1gb. vjeruj veća ti i netreba ja imam 180pjesama i još 600 mb slobodno koristim mp3pro.... s tom karticom mobitel ti počne trošit duplo više baterije... a 4gb košta 1000 2gb 560 a gb 300 malo neisplativo....
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10242
1.ostanite na tom r1ca021 softu jer je na najnovijem maknuti 2 kvadratića za pojačavanje muzike pa se slabije čuje.
2.CID49 telefoni se još nemogu flashati i upgradati na w800i,možete jedino preko SEUSA najnoviji soft ubaciti.
3.zoom na svim softima nadalje neće više biti moguć jer je bilo pritužbi da je slika onda nevalja
4.ako stavite od w700 soft nećete uopće imati kameru jer su oni hardverski drukčiji modeli.
5.pričekajte do božića bi trebo izaći novi soft.
I molim vas ako sam vam u prošloj temi odgovorio koji soft je najbolji,nemorate otvarati nove!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
walkman softver nece uticati na perfomanse mobitela. ako je mobitel tehnicki dobar, sto onda izmisljati toplu vodu? to je nesto poput flashanja biosa na racunaru- ako stavis bios koji nije za tvoju maticnu nego neke druge ode citava maticna. radije kasnije zamijeni mobitel za neki walkman model ako ti vec toliko treba.![]()
![]()
Bookmarks