bilo bi sasvim u redu da si prvo u siemens forumu zamolio moderatore da to učine, pa ako se ne jave preko nekoliko dana onda ih tužakaj ovdje...
ja ovo selim u siemens, a modovi nek se dalje zabavljaju s tim
Kako u Siemens-ovom dijelu foruma moderatori nisu baš cesti gosti, možda bi admin mogao neke
teme u Siemens dijelu zalijepiti.
Mislim da bi bilo dobro kad bi se zalijepile slijedece teme:
1) SL45 Flash Patches part 3
2) S/Me45 v04 Flash Patches
3) S55 Flash Patches
4) M55 Flash Patches
5) C45 Flash Patches
Ili bar ova prva 2, budući da se dosta čitaju i koriste??
Thanks
maraschino - PTICICA
bilo bi sasvim u redu da si prvo u siemens forumu zamolio moderatore da to učine, pa ako se ne jave preko nekoliko dana onda ih tužakaj ovdje...
ja ovo selim u siemens, a modovi nek se dalje zabavljaju s tim
ja jesam ih zamolio u samoj temi primjerice na početku M55 Flash Patches, ali nije bilo nikakvog odgovora...
maraschino - PTICICA
ako je stvarno da moderatora nema na forumu, onda postoji mogućnost promjene - argumentirajte situaciju i predložite (koji ste aktivni na siemensu) da se izaberu novi moderatori.
ja stvarno ne mogu sve forume pratiti gdje je kakvo stanje (niti želim, želim da se zajednica sama organizira a mene kontaktira kad treba nešto novo uvesti ili ako postoji problem). zato postoji forum gdje iznesete situaciju, organizirate se i predložite što i kako dalje. nije rješenje da se mene moli da lijepim teme ili moderiram forum. sami se najbolje na siemens forumu poznajete, velika ste zajednica, i znate među sobom tko bi mogao biti kvalitetan moderator.
onda napravi kandidaturu za novog moda
evo sljaka je započeo temu o tome, pa dajte ljudi da i to riješimo.
Svaka čast vikiju, ali fakat ga nikad nema![]()
maraschino - PTICICA
...prije bi da se o novim modovima raspravlja ovdje,tj. u forumu za koji se modovi i traže...u ovom slučaju,naravno,za Siemens...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dobro, zaključimo ovu temu sa ovim mojim postom jer je otvorena tema za odabir siemens moderatora pa svoje mišljenje postavite tamo!!
link: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=3335
maraschino - PTICICA
Bookmarks