Imam problema sa ovim mobitelom. Uređaj je tvornički SIM free, dakle podržava sve mreže. Koristim T-mobile karticu u njemu. Jučer mi se mobitel slučajno ostao puniti duže nego inače, tj. možda 5 ili 6h se punio. Uključivši ga ponovno, nastali su problemi.
Prepoznao mi je karticu normalno ali "Limited service". Imam stariji mobitel LG C3300 isto i testirao sam karticu u njemu - sve radi. Mislio sam da samsung ne valja. Testiram frendovu VIP karticu u samsungu,sve radi! Sad što bi mogao biti problem?
Kad god stavim svoju T-mobile karticu u samsung, neće raditi kako treba. Jedva sam uspio zvati nekoga. Čak niti neće provjeriti stanje na računu. A onda odjednom opet hoće i tako. Motorola V300 mi je prije imala sličan problem.Nije mi valjda otišlo pojačalo za antenu?Ali opet mislim si kako ako vip-ova kartica normalno radi u mobitelu?Sve je radilo do jučer normalno. Mislio sam da je to možda zbog vađenja kartice van, da je izgrebana ili nešto jer mobitel nema onu kopču koja drži karticu nego pri svakom vađenju kartice zagrebe po metalnom dijelu čipa. Ali očito kartica radi. A mobitel kao da odjednom ne prima 098 mrežu...

Bookmarks