Imam problem sa motorolom v360v, zadnjih nekoliko dana skoro pa nemam signala nikako, nekad se pojavi super signal a nekad na istom tom mjestu pa skoro da ga i nema motorola je od vodafone, sta moze biti da se tako desava.....
Imam problem sa motorolom v360v, zadnjih nekoliko dana skoro pa nemam signala nikako, nekad se pojavi super signal a nekad na istom tom mjestu pa skoro da ga i nema motorola je od vodafone, sta moze biti da se tako desava.....
teško da je do mobitela, ako imaš i neku drugu karticu (provider) probaj s njom.Izvorno postao ado
no, po simptomima, imaš jednostavo loš signal na toj lokaciji
Mislim da nesto nevalja sa mobitelom jer prije nisam imao problema sa tim a prije par sati jaran je bio kod mene i unjega signal pun a umene tek jedna crtica, kaze mi da je mozda ja nikad cuo za to "Hibrid" pa sad pojma nemam od cega moze otici jer mi mobitel nije nikad ispao pa da se streslo nesto ili sta ja znam vec sta, koristim ga svega mozda 4 mj...
jaran ti dobro naslućuje, ali treba vidjet sa drugom karticom, a isto tako vidi kako ti se ponaša mob na drugim lokacijama
Signal je nekad bio ok bilo gdje da sam nikad mi se nije desilo da nema signala ali sad to je cesta pojava... mozes li mi reci koliko dodje opravak ako je otisao Hibrid ili mozda se to i neisplati popravljati, nemam garanciju na telefon pa bi morao da odnesem u neki servis i platim naravno...
ovisno o servisu, no od 100-200KN, ne višeIzvorno postao ado
Bookmarks