Probao sam jedan tweak, pa ako bude stvarno šljakao onda ćeš dobit pohvale samo take' !
Probao sam jedan tweak, pa ako bude stvarno šljakao onda ćeš dobit pohvale samo take' !
a imaš ih dosta rade stari svi ako imaš i malo bolje računaloIzvorno postao andrija
evo ovom prilikom pozivam sve koji imaju webstranicu da upisuju svoje linkove na našoj stranici!Jedini uvjet je da se registrirate!Naravno ako tko zna još koji tweak isto se može dodati kao i vijesti!
Tražimo suradnike za razmjenu banera ili linkova na naslovnoj....jedini uvjet je donekle dobra posjećenost stranice!![]()
Dodana rubrika wallpapers na stranici!Za sada oko 100 wallpaera iz područja Operativnih sistema!Evo link! uskoro još puno toga..............za![]()
![]()
![]()
dobra stranica,napisi nesto vise o drugim operativnim sistemima (npr. kako se kalio cel.. instalira xp da malo pomognes onima koji to prvi put rade), ako treba sta oko programa mogu ti poslati linkove programa, i preporuciti ti neke jer ako hoces, uvijek se mozes javiti na pm.![]()
budem sve ja to sredio radim već danima!trenutno nemam baš previše vremena ali malo po malo....na stranici ako se regate imate linkove za dodavanje vijesti,twikova,linkova pa ako imate žeju pišite!A šta se tiče linkova ajde predloži nešto..![]()
Hmmm... svi su ti wallpaperi 800x600?! I još watermarkani (neka su, ali baš ovako loše...)
BTW ako ti pomaže evo ti toxicbrew koji donosi jednu od najboljih lista najkorisnijih freeware programa za tvoju download sekciju
edit: lista korisnih freeware programa manjih od 2 mbne daj se zavarati, ima ih genijalnih...
Zadnji uredio Chellex : 03-10-2006 u 10:33
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
poslao sam ti nekoliko linkova na tvojoj stranici, valjda si primio
super objavio sam u sekciji download!A linkovi su odlični budem većeras napunio toga more!Ako znate još šta pišite slobodno i na mom forumu!Mislim da je najbitnije da mi stranica po malo napreduje......![]()
p.s.Vjerovatno vam je čudan moj novi nik,da ponovo sam se regao zbog 100 razloga!![]()
![]()
![]()
![]()
To i ne valja baš....Izvorno postao Ch3lawy
![]()
![]()
![]()
hm mislim da je ovaj malo bolji
http://free-bj.htnet.hr/colicweb/
A KAJ SAD TI GLEDAS�
fora![]()
inače, imaš problema sa bazom, ovaj error imam na svakom korakuIzvorno postao Rašo
Code:Warning: require_once(INCLUDESadsense.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/croxpo/public_html/readarticle.php on line 12 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'INCLUDESadsense.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/croxpo/public_html/readarticle.php on line 12
Meni radi sve normalno![]()
![]()
![]()
![]()
možda ga malo prca server
Tražim suradnike i ljude sa kojima bi mogao razmjeniti baner ili link!Ako imate stranicu sličnog sadržaja i da ima posjeta nešto javite mi se na PM na http://www.cro-xp.org moj nick je admin!Isto tako msn ili IcQ igraju!![]()
Bookmarks