ako je kupljen u vipu onda to nema jel je brandiran. nema ni moj W810 kupljen u t-mobileIzvorno postao spleen
Idite na Glavni izbornik > Podešenja > Općenito > Nadogr. softvera i pritisnite "Odabrati".
Odaberite Naći novi softver i pritisnite "Odabrati".
Telefon započinje traženje nadogradnji softvera.
zato ja to u telefonu ne mogu naci???
"podesenja" pa "opcenito" a nadogrdnje ni traga ni glasaa???zar je moguce da to samo neki imaju ili sto?
kupljen u vipu..
hvala...
ako je kupljen u vipu onda to nema jel je brandiran. nema ni moj W810 kupljen u t-mobileIzvorno postao spleen
iPhone 5s 16 GB
hvala.. (pretpostavljam da je to nemoguce rijesiti jel)
sto se time uopce dobija??
a moguće je riješiti stavljanjem "čistog" (nebrandiranog) softa, ali time gubiš garanciju...
A nadogradnjom softa (to čemu nemožeš pristupiti), bi ti značilo da bi si mogu upgradeati soft od doma..
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala na ifo..![]()
Ja imam k610i kupljen u T-mobile ponudi i ima opciju nadogradnja softvera
Pogledao sam kod kolege, isto K610, isto iz T-Mobilea, isto ima tu opciju. Cak kad ga je prvi put upalio pitao ga hoce li se spojiti na GPRS i provjeriti jel ima koji update.
znaci cekam da prode garancija pa se onda s time zabavim...
hvala na odgovorima..
Ili ga odnesi u EM, ako je pod garancijom stavljanje novog softvera je besplatno.
PREDATOR
jedno pitanje dali em radi subotom?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ne radi
Sa stranice njihove:
Radno vrijeme
Pon.-pet.: 8:00 - 17:00
iPhone 5s 16 GB
cek malo EM je electro magic??
da, www.emsc.hrIzvorno postao Stewanov
iPhone 5s 16 GB
ma dajte decki ,,,nije valjda to toliko tesko stavljanje novog softa? ja cuda radim s Moto V3 hehe,,,,,de napisite korak po korak za stavljanje novog softa
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
na ovom modelu pogotovo ništa od kućne radinostiIzvorno postao maRxium
Izvorno postao imatic
ok...al dal se gubi garancija...ako se uz mjenjanje softvera(stavljanje orginala)...i otkljuca tamo mob tak da moze sljakat i na druge mreze...??
ne ja sam pitao zenu koja tamo radi,ne gubis garanciju ako promjenis softver,pod uvjetom da ga mjenjas kod ovlastenog servisera a ne privatno.Izvorno postao spleen
Bookmarks