Mislim da kada je puna tel.memorija, automatski prebacuje na karticu.
Barem je u mene tako.
mali problemčić... pri prebacivanju mp3 muzike preko bluetootha zna mi se pojaviti poruka da je mem telefona puna, pa da nešto brišem, premještam, i te fore......
uglavnom, to me nervira pa me zanima ako je netko skužio može li se namjestiti postavka da se stvari primljene bluetoothom spremaju direktno na memorijsku?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Mislim da kada je puna tel.memorija, automatski prebacuje na karticu.
Barem je u mene tako.
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Instaliraj si Nokia PC suite...
I lijepo u postavkama napraviš da ti se spaja preko BT-a...
Kad sve to lijepo "upariš", odeš u PS Suite -> File Manger , odabereš memo.karticu, i sve prebacuješ direktno na nju, tj u neki folder na njoj...
tako ja radim, i ide dosta dobro, bez problema... Instaliraj si PC suite, i miran si!![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nije meni problem slati s kompa, jer se spajam kabelom, nego je problem kad šaljem s moba na mob..................
Aha... krivo sam onda shvatio prvi post...Izvorno postao makiprodol
Ali koliko mi je poznato, kada primaš fajl veći od 5MB, onda se automatski sprema na memo karticu...Bar se tako pisalo...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma nije to neka frka, ali vidjet ćeš , iritantno je, pojavi ti se ta obavijest, pa odaberi fajl za spremanje, pa ovo, pa ono, bilo bi super jednostavno da možeš jadnom upisati destination directory na kartici i gotovo.......
kad ti se pojavi ta poruka samo stisni onu crvenu tipku za prikid poziva da maknes tu poruku,a ta poruka ti se pojavi zato jer on zeli file pohraniti na memoriju telefona,al kad ti se poruka prikaze i ti izades van on ju pohrani na memorijsku karticu.![]()
Bookmarks