Znači prešao sam sa vipa na t-mobile i sad kad me netko zove na taj broj neka ženska govori da je taj broj prešao u t-mobile ako hoće nastaviti poziv neka stisne 1 ako želi odustati neka stisne 2?
I dali ona kad to govori troši pare na računu?![]()
Znači prešao sam sa vipa na t-mobile i sad kad me netko zove na taj broj neka ženska govori da je taj broj prešao u t-mobile ako hoće nastaviti poziv neka stisne 1 ako želi odustati neka stisne 2?
I dali ona kad to govori troši pare na računu?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Tu poruku nemožeš maketi!! jer je to upozorenje onome tko te zove, da zove na drugu mrežu (t-mob a ne na VIP)...
po meni je to SUPER i nebi se trebalo micati... Da bar znaš na koju mrežu zoveš...![]()
A sumnjam da to troši novce... Isto ko kad ti je mob isključen, pa ti kaže to kaže... sumnjam da "jede" pare...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zar ne bi to trebala biti samo poruka tipa "broj je prešao u drugu mrežu" i da počne zvoniti. Time što VIP traži od pozivatelja da pritisne tipku 1 ili 2 samo namjerno maltretira one koji su prenesli broj.Izvorno postao S.Silva
Smiju li to oni uopće raditi? Mislim da bi trebalo pitati HAT.
Upravo radi naplate je i ta najava. Ljudi su ovce i ne slušaju baš najave kako spada. Ovako svjesno moraju odabrati dali žele razgovarati po skupljoj tarifi ili odbiti poziv ako ne žele. Kasnije bi bilo od kud meni fali toliko novaca s računa? A jeste li culi najavu da je broj prešao u drugu mrežu? NISAM MAJKE MI! Ovako je sve regularno. Upravo tu najavu je HAT i regulirao i prisutna je svugdje u svijetu. Nije mi samo jasno kako se maltretira osoba koja je prenijela broj jer on nema pojma o tomu. Ukidanje najave može zatraziti iskljucivo pozivatelj i to pisanim zahtjevom, barem je kod Vipa takva situacija.Izvorno postao hrc777
dobar grah daleko se čuje
Pa da ja često moram zvati nekog tko je prenio broj psovao bi mu majku i prenošenje brojaIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Da budem precizniji, maltretiraju se oni koji zovu osobu koja je prenijela broj, a na taj način se ljude potiče da ne prenose brojeve.
da ali ocito ne kuzis kaj sam ti napisao. onda bi bilo tema nalik na one OPerateri pljackaju, Ukrali mi lovu s mog racuna i slicno zato jer nebi znali da pozivaju u drugu mrezu.
dobar grah daleko se čuje
ovdje kod nas u njemackoj nemres maktnut to za one koji te zovu,al navodno moze svako za sebe to da ukine,npr.ak je tebi svejedno kolko poziv kosta)imas recimo flat-tarifu),i nezelis glupu babu slusat,napravis zahtjev u ti-mobajlu i to je to.valjda je to isto tak i u hrvatskoj,ipak firma je ista.raspitaj se.
Očito ni ti ne kužiš kaj sam ja napisao. Zašto treba stisnuti jedinicu da bi nastavio poziv?! To je maltretiranje. Nakon što ti baba kaže da je broj u drugoj mreži možeš jednostavno poklopiti slušalicu i gotovo.Izvorno postao KaKaV NeReD
Kakvo sad stiskanje 1 ili 2, to su gluposti.
Bookmarks