ja tako ako imam slike neke, stavim u Word i samo isprintam
imam par slika koje nijedna nisu jednake veličine mene zanima kako ću ih staviti na jedan papir koliko može da ne printam za svakusliku na poseban papir
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja tako ako imam slike neke, stavim u Word i samo isprintam
iPhone 5s 16 GB
možeš u wordu a možeš i označit slike i onda print pa ti ih ubaci kompjuterski na jednu stranu zavisi koji printer imaš znam da hp i lexmark imaju svoje vlastite programe za printat pa tamo možeš namjestit oćeš jednu sliku preko cijele strane ili češ više manjih,imaš svakakvih varijanti
samo premsjestiš slike i onda print meni je radilo svejeno hvalaIzvorno postao M A R I N
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Koji printer?Izvorno postao sipe
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao M A R I N
ima i canon...
a jel mogu ti programi raditi i sa drugim printerima ili iskljucivo sa onim za koje su namjenjeni?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
PS> otvori sve slike>file new (A4)>klik na sliku 1...>ctrl+a,ctrl+c>klik na new A4>ctrl+v...ponovi s ostalima i razmjesti ih. print with preview....print
Uf, kak vam se da s tim zezat... Probajte ACD FotoSlate.![]()
Može ovo, no imate i dosta drugih printout managera poput Qimage.Izvorno postao domy_os
Najlakše je sa njima, definirate par stavki i deri.
Zašto se mučiti kada je netko već napravio program da se muči umjesto tebe![]()
Jel" se itko sjeti Corela??Izvorno postao observer
PA tamo možeš do mile volje slagati slike editirat sjeniti činiti ih prozirnima raditi im što god te volja
Bookmarks