hey ljudi, upio sam si jucer n gage i dobio sam slusalice itd...
ali nisam dobio usb kabel, tip mi je reko da to kosta oko 15 kn pa me zanima dali je istina i gdje ima u zagrebu kupiti taj kabel?
jel ima mozda u hg spotu jer mi je on najblizi!
e da i dali mi mozete reci neku stranicu gdje imaju igre bas za n gage i di ima onakvih aplikacija kao sto su smartmovie i to...
i samo mi jos recite taj tip mi je dao cd s igricama ali neke su zippane i imaju pa 10 mb...kaj da s njim radim i dali da ih utrpam zippane ili odzipat???
![]()
![]()
edit: i dajte mi molim vas ovo pojasnite...kada nesto saljem od frend sa mobitela..probao sam sa w300 sa k750 d750 i uvijek kada mi salju mp3icu mi se prekine...pise mi memorija puna izbrisite neke stavke...![]()
e sad imam na ngage program handy tool i on mi pokaze sve kolko imam rostora slobodnog i imam na internoj memoriji samo 176kb a neznam sta mi tolko zauzima...???
i di da to pobrisem...a sto se tice ovoga slanja mp3ica stane mi na negdje 200kb vjerojatno ngage prima tu pjesmu na internu memoriju..???
kako da mu kazem da prima pjesme direktno na karticu jer ovako nemogu nijednu pjesmu dobit!!!
molim vas pomocccc!!!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks