Aj pogledaj ovo:
HKCU/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies \System\DisableTaskMgr
Value: 1= DISABLE TaskManager
Value: 0= ENABLE TaskManager
task manager, u pop-up izborniku je zasjenjen, a kada probam uci u njega preko ctrl-alt-del kaze 'task manager has been disabled by your computer administrator'.
isto tako, nemogu pristupit ni registryu.
naglasavam, ja sam jedini korisnik na kompjuteru i ja sam administrator i nisam nista nigdje mjenjao neke postavke.
jedino sto sam radio, ali ne preko kompjutera nego preko sajta, mjenjao .net passport lozinku. dali je to do toga?
i dali nekom pada napamet kako da rjesim ovo..
hvala :bunny:
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Aj pogledaj ovo:
HKCU/Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies \System\DisableTaskMgr
Value: 1= DISABLE TaskManager
Value: 0= ENABLE TaskManager
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a gdje se to nalazi?
Registry editor. Start --> Run --> Regedit (pa enter)
i onda otvaraš redom kako piše, s tim da je HKCU skraćenica od HKEY_CURRENT_USER
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
al kao sto sam reko, nemogu pristupit registryu. kaze 'registry has been disabled by your computer administrator'
Err ne kuzim, preko kojeg sajta i gdi si mjeno lozinku? kaj si se prek neta spojil na svoj komp i mjenjo lozinku????Izvorno postao flOorKilla
Prvo ti odi ljepo provjeri jesi li ti jos uvijek member of administrators group, sem toga vidi jel imas jos kakvih ogranicenja il samo, ta za registry i task menager (mada mi se cini da su ti i druge stvari ogranicene)
Treca opcija je da instaliras Tune Up 2006 (ak bus uopce mogo) i onda si tam ljepo ukljucis opciju da prilikom logiranja ti izbaci i Administrator Acount (ak to ne upali, odnosno ak nes mogo instalirat Tune Up, onda moras promjeniti way how user log in, tj da dobis onaj dio s CTRL ALT DEl, da mozes onda pod user upisati Administrator i pass pa se ulogiras ko administrator, a ne ko user koji sad koristis (bez obzira kaj ti je user bio power user, odnosno clan administratorske grupe), pa onda ulogiran kao administrator sredis stvari)...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
password sam mjenjao na hotmail.com (msn) a sad sam je sinhronizirao i na kompjuteru. ali to nije rjesilo problem.
u user accounts imam samo sebe (kao computer administrator) i imam guest account koje je iskljucen i nije upotrebljavan.
1. Kod boota se logiraj kao admin tako da dva puta za redom stisneš CTRL+ALT+DEL, upišeš "Administrator" (bez navodnika) i lozinku, ako si je stavio, a ako nisi, ostavi prazno.
2. Pokreni Group Policy editor (Start -> Run -> gpedit.msc -> OK i odi u User Configuration -> Administrative Templates -> System pa tu nađi Prevent access to registry editing tools i stavi na Disabled.
3. Zatim odi u Ctrl+Alt+Del Options, pronađi Remove Task Manager pa to isto stavi na Disabled.
To bi trebalo bit to...
To kaj se ti logiras pod nekim accom na komp nie isto kao kad se logiras s:Izvorno postao flOorKilla
username: Administrator
Password: *********
dakle kod ligiranja pritisni CTRL+ALT+DEL, pod username upisi Administrator, pod Password upises pasword koju si stavio prilikom instalacije windowsa, u tom slucaju se na komp ulogiras ko administrator, te onda imas pristup svem i svacem pa prema tome i mozes srediti postojecu situaciju...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
hvala! funkcionira!Izvorno postao domy_os
jedino mi jos nije jasno kako se to samo od sebe 'zabranilo' pristup task manageru i registryu....
Možda imaš neko smeće na kompu...
Mozda su hakeri u pitanju?Izvorno postao flOorKilla
![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Isto to je bilo i meni na kompu i ja sam s nekim programom to skino ima u sebi riječ tune ali neznam koji je bio je na hackerovom ili bugovom dvd-u il cd-u
Bookmarks