Ovdje mozes naci rijechnik![]()
Znao netko gdje mogu naci hrvatsko engleski rijecnik za varia??
Ovdje mozes naci rijechnik![]()
Aj please malo mi pomozi...kad instaliram kaze da iskljucim sve komponente. Kad to napravim onda nista se ne instalira na vario. St sam krivo napravio.Izvorno postao Shamanix
P.S. Ima ponudjeno vise vrsta hr - eng
Ja sam uspio instalirat engine ali rijechnik ne.. Druge su verzije.. ova je 2005 a hrvatski rijechnik je 6.0
Ako nadjes negdje ovu novu verziju javi..
ja isto trazim nekakav rijecnik,pa ako netko ima nesto za predlozit neka prica
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
ja sam uspio bez problema instalirati... prvo instaliras i registriras onu verziju 2005 i onda prilikom instalacije hrvatskog paketa maknes sve kvacice osim da zelis Croatian Dictionary.. znaci ne instaliras sam engine jer ga imas vec instaliranog..Izvorno postao Shamanix
DA, pa lijepo piše na postovima na navedenom linku da se ne instalira engine koji dođe sa HRV jezikom već se koristi onaj od samo programa kojeg si prethodno instalirao, inače neće raditi.
znaci taj rijecnik sljaka? da znam da ga skidam ili ne
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
I ja sam uspio instalirati samo engine.
SlovoED je sranje (ako se smijem slobodno izraziti)
Prava stvar su Lingvosoft riječnici! Ja sam isto muku mucio sam SlovoED-om (uspio sam sve instalirati i registriratiali kad sam odabrao neku rijec, onda mi je program zastekal, i to uvijek..)
Dakle treba ici na http://www.lingvosoft.com/Pocket-PC-...Bosnian-items/ i tamo odabrati LingvoSoft Talking Dictionary 2006 Gold English <-> Bosnian for Pocket PC . Bosansko-engleski zato jer je noviji od hrvatskog i ima duplo vise rijeci, a omogucava istovremeno da cujete svaku englesku rijec kako se izgovara (baza sadrzi impresivnih 400 000 pojmova). Sa programom dolazi i tipkovnica sa hrvatskim dijakritickima znakovima koju mozete koristiti i u drugim programima.
Bilo bi lijepo da se program kupi, ali ako se para nema; potrebno je na PxDxA.com ili PPCWarez.org skinuti univerzalni patcher za program koji djeluje za sve rijecnike, ukljucujuci i lokalizirane tipkovnice. Dakle treba vam Lingvosoft Unipatcher, a direktni link vam necu dati jer ipak na neki nacin podrzavam autore za ovaj njihov fenomenalan uradak.![]()
![]()
Zadnji uredio SlaWeX : 10-11-2006 u 11:51
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
OK, pošteno od Tebe. Nemoj u ovom postu, ajd ga daj u slijedećem.![]()
Šalim se, ali se ne ljutim ako ga ipak pustiš. Pozdrav svima i sve pohvale.
A joj, nemoj pisati "Tebe" s velikim slovima, neko ce me zamjeniti sa SpasiteljemIzvorno postao Lipovac
![]()
Kaj se tice Unipatchera, upload-ao sam ga na rapidshare (zajedno sa uputama) tako da... Navalite![]()
http://rapidshare.com/files/2748414/...-tsrh.zip.html
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Bookmarks