Mislim da bi mob trebao automatski biti spojen ako je sve sinkronizirano u active syncu,sad ne znam,meni je na mpx200 preko USB-a sam povezan,ali ovo nisam nikad imao priliku probat,makar sam to htio napravit i sam.
dakle imam komp sa dsl vezom na net, na kompu imam bluetooth dongle koji je trenutno uparen sa mojom motorolom mpx220. da li je moguce natjerat telefom(mpx220) da se preko bluetootha poveze sa kompjuterom tj da djele vezu na internet te da preko mobitele mogu surfat internetom troseci promet dsl-veze,a ne mobilnog operatera. meni to zvuci moguce. samo neznam kako da to sredim. uspio sam djeliti vezu na net preko bluetooth mreze, ali neznam gdje i kako da na mobietlu podesim nacin spajanja. ajde ako se netko razumije u to neka mi pomogne, hvala unaprijed.
Mislim da bi mob trebao automatski biti spojen ako je sve sinkronizirano u active syncu,sad ne znam,meni je na mpx200 preko USB-a sam povezan,ali ovo nisam nikad imao priliku probat,makar sam to htio napravit i sam.
ako ti je podeseno da telefon preko bluetootha moze da se poveze na activ sync, samo u data connections stavi pass trought i radice
ako vec nisi ,stavi u activesyncu da je komp spojen na net i cim ga syncash mozes surfati
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
hvala puno, samo morm pitat- kak sredit da se spojim bluettothom? nikak mi to ne radi, nece se mob nikak spojit. neznam zakaj, trebam mozda nekaj posebno podesit?
EDIT: imam acitive sync 4.1, jel mozda tu problem?
sve okej, sredil sam. hvala!
Bookmarks