sve piše u naslovu...
treba mi mob za posao, kvalitetan, ali što manji, tanji i lakši.
zbog toga mi nisu zanimljivi 3g modeli, modeli sa neznam kakvim foto mogućnostima i sl.
recimo da su mi ova 2 zapela za oko...
koji?
sve piše u naslovu...
treba mi mob za posao, kvalitetan, ali što manji, tanji i lakši.
zbog toga mi nisu zanimljivi 3g modeli, modeli sa neznam kakvim foto mogućnostima i sl.
recimo da su mi ova 2 zapela za oko...
koji?
Hm...
Na strani E50 je symbian (možda još nema dosta aplikacija, ali bi se trebalo već dosta toga naći), uži je, infracrveni port, bolja baterija...
Na strani D900 je bolja kamera, tanji je, manji dok je sklopljen, lakši, malo veći displey (fizički)...
E sad ovisi dal ti je dosta to što na D900 možeš samo pregledavati office dokumente ili bi ih htio još i editirati, pisati ih...
Ako bi htio ih editirati ili pisati nove na mobu, onda ti preporučavam E50 jer je symb... Ipak je Symb i možeš ga lijepo presonalizirati...
Ali ovisi što sve želiš od mobitela...
Ja bi se odlučio za D900, zbog kamere i dizajna... a rijetko, stvrno rijetko sam pisao nekakv dokument na mobu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako ti treba prvenstveno kvalitetan mob...e 50 je ono što tražiš,poslovni mob,kompaktan,izvrstan ekran,kučište i kvaliteta izrade..
ne znam kojim se poslom baviš,ali rekao bih da d900 nije za tebe,jer je dosta onak krhki...-ima bolje multimedijalne mogućnosti,ali i sam si rekao da ti to nije prioritet+e50 pogoni symbian platforma..
e50 moj izbor![]()
dva potpuno razlicita modela.dok je d900 sminker sa odlicnom kamerom,e50 je strogo poslovni model.
Ja bi uzeo D900...da uzimam baš neki poslovni mob, onda bi radije uzeo neki MDA ili Blackberry...![]()
Bom Chicka WahWah
to nije vrijedno usporedbe
d900 nije ni sjena e50
e50 ima velike mogucnosti zato jer ima symbian dok je d900 "glup"
ako trazis nekaj za posao onda bi tvoj izbor izmedu ova dva trebao biti e50
Bookmarks