jel zna tko?? ocajan sam vise![]()
Eh ovako, imam jedan smijesan problemcic...
Komp mi je umrezen sa drugim compom(crossover kabel), i sada kada su prikopcani na mrezu, ne prepoznaje mi comp ni jedan motorolin mobitel, onda, nece mi pokrenut ni jedan program iz macromedia studia...
Hm, to je to...
Ima rjesenja da se to ikako rijesi??
Jer stvarno mi se ne da svaki put izvlacit kabel van kada zelim flashnut mob, ili nesto dodati za stranicu...
CPU AMD Athlon64 3500+ AM2 BOX
MB nVidia nForce550 sAM2 DDRII
Eto, ne znam jel ista jos potrebno rec??
jel zna tko?? ocajan sam vise![]()
jel ti mreža dobro složena(postavljena i slično) ovo i nije baš moje područje ali ima mogučnosti
A KAJ SAD TI GLEDAS�
je, sve..Izvorno postao Ifrit
Vidim sherane diskove, igram sa bratom igre u LAN-u, sve..
Evo, isti problem mi se sada dogadja ali samo sto nije vise mreza u pitanju..
Moze netko pomoc???
Prvo mi pada na pamet local security i group policy. Možda tamo neka opcija zeza?
LocalSecurityPolicy: control panel --> admin tools --> local security policy
Gropu policy: start --> run --> "gpedit.msc"
Ima hrpetina opcija, tako da ne bih znao točno šta tražiš, ali baci pogled.
Također, još jedna stvar: Windowsi su malo netrpeljivi prema accountima bez passworda. Ako ti accounti nemaju passworde postavljene, to bi isto moglo biti zašto imaš probleme. Stavi passworde, probaj da li ti to riješi problem. Ako da, možeš staviti net password tako da te ne gnjavi svaki put sa passwordom: control panel --> user accounts --> odabereš usera --> lijevo ima opcija "manage my network passwords" --> tamo podesiš
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sinoc instalirao macromedia flash 8, i ono wooow radi, pokrenulo je i flash i dreamweaver, danas upalim comp, pokrenem dream, nece![]()
Evo cini se da mogu sada instalirati motoroline mobitele, ali ovo oko macromedie ostaje...
Zna tko??
Uff, iskreno neynam tocno kaj bi moglo biti, al ajd ovak da te usmejrim bar malo pa ti dalje svrljaj:
pregledaj si security opcije i premisone, kao sto ti je BlueDevil reko.
dalje pregledaj si koji su ti servisi aktivni, koji nisu, koji bi trebali biti za mrezu i macromedine alate.
Instaliraj si TuneUP Utilities 2006 i s njima procesljaj komp, nek ti posloze network i sve ostalo mozda ti onda proradi.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
jel moguce da ga blokira av, ili firewall, il tako nesto slicno?
jer u safe modu pokrenem ga bez problema..
evo odkrio sam sta je problem..
ili AV ili firewall, kada pokrenem dreamweaver, onda iskljucim i AV i FW...
Eto, mislim da sam problem rijesio, ali ne onako kako sam htio...
Bookmarks