Pozdrav svima, citam vas jer ste mrak, ali nemam vremena se i sam baciti u postanje do besvijesti, pa sad koristim burazov login za post:
Naime, kupio sam T610 pred mjesec i pol, i sve je bilo mrak ali:
1. Kad imam SMSove spremljene na SIM kartici (VIP Super SIM, pretplata), vidim ih unutar "Sim Archive", ali nakon nekoliko dana nestanu! "Sim Archive" opcija posivi, i kao da nema nijednog SMS-a na kartici. Ubacim SIM karticu u neki drugi telefon, i vidim smsove, ali iz nekog razloga im vise ne mogu pristupiti kad ju stavim u T610! Ima tko kakvu ideju o cem je rijec i kako to rijesiti (Imam zadnju verziju softwarea unutra)? Od neki dan mi i frend ima iste probleme.
2. Telefon je radio super do pred par dana kad mi je odjednom prestalo raditi sve od tipki osim numerickih tipki. Jedini nacin kako sam ga mogao iskljuciti je bilo da sam odvojio bateriju. To sam napravio cca. 10-15 puta i opet je sve nekim cudom proradilo... Cujem da i drugi imaju te probleme. Ima tko kakvo rjesenje, savjet, slican problem?
Eto, hvala

Odgovori uz citat
).
, "stare" tj. SMS poruke koje su već bile na SIM kartici nisu niti pojavile pri prvom paljenju u novom T610, niti ih ima u SIM Arhivi. Uređaj kupljen u VIP-Net centru.

Bookmarks