par temaIzvorno postao superana
uzmi si miniSD karticu od 512mb i imat ćeš dost mjesta
jučer sam kupila 6280 i dobila karticu od 64MB! stavila par tema i sl. i već je bila puna! pa ako mi možete pomoć koju karticu da uzmem
par temaIzvorno postao superana
uzmi si miniSD karticu od 512mb i imat ćeš dost mjesta
neka ti proizvodjac bude, sandisc![]()
ili 512mb ili 1gb.. ostalo ili je skupo ili malo![]()
a koliko koštaju od 512 i 1GB ako znate
od 1 GB je oko 300 kuna ili malo više, evo pogledaj ovdje
http://www.optimum-online.hr/shop/index.php?cat_id=69&catname='Secure%20Digital'
Eh, to je bilo malo više tema... jer teme i nisu nešto prevelike za taj mob...Izvorno postao superana
Ja isto preporučujem od 512Mb ili 1Gb... Pogledaj u feniks-kompjutor -ima...
Tamo isto imaju jeftine kartice sa 60mjeseci garancije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bilo je i u hg spotu od 1gb za nekih 280kn,cini mi se.
ja sam svoju 512mb platio 150kn u hgspotu
Probaj si nazicati Sandiska ili Transcenda, jer ostali proizvodjaci imaju dosta problema sa kompatibilnoscu. Pogotovo ako kupujes 1gb ili vise. S tim da si uzimas 1gb samo ako ti treba za snimanje ili gledanje videa tj. filmova. U svim ostalim slucajevima ce ti 512 MB biti dosta.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam u svoju 6280 stavio 512 mb supertalent i nema nikakvih problema s kompatibilnošću, odlična je. u VeMil-u ti dođe 129 kn.
ja imam 1gb od silicon pawera i radi odlicno
gledam u vmilu ima:
Sandisk TransFlash-MicroSD 1GB Memory Module 458kn.
Kingmax Security Digital 1GB Flash Memory Card(nisma siguran da ide u mob?) 220kn,
ili mi preporucite neku karticu od 1gb, i gdje ima za uzeti, tj, da mogu naruciti preko neta,
hvala![]()
ma kupi u linksu dođe ti 185 kn i sve radi ko urica-imam....
What else you gonna do on a saturday?
bas na ovoj nokiji? daj linkIzvorno postao @l@n
![]()
Niti jedna od tih ti neće ić u mobitel, jer je ona prva MicroSD, a druga "normalna" SD kartica...
Pogledaj šta ti piše na memo kartici koju si dobio uz mob...
U 6280 idu MINI-SD kartice...
Tako da kad budeš kupovo karticu, obrati pozornost da bude MINI SD kartica...
pogledaj u links_u, hgspot_u, vemil_u, feniks-kompjuteri_ma te mini SD kartice...![]()
ova?
Memorijska kartica Mini Secure Digital 1GB takeMS
http://www.feniks-kompjutori.hr/v/03...ms/0309149.jpg
212kn
Pa eto da...ta je najjeftinija. Samo uzmi u Linksu...daju odličnu garanciju![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja imam baš tu i odlično radi u 6280.![]()
PREDATOR
Meni bi isto trebala kartica... zanima me ako uzmem od 2 gb, da li to jako usporava mobitel i koja mi pase na N80?
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
u Feniksu daju garanciju 60mjeseci... koliko je u linksu neznam...Izvorno postao T-Maca
Ali je to ta kartica koja ti treba
@JOLIE: tebi isto treba MINI SD kartica... E sad, kartica od 2GB će ti usporiti mob utoliko što će mu duže trebat da otovori sadržaj na kartici, tj da uđeš u galeriju slika, u pjesme... ali ništa značajno...Makar, ja bi kupio 1GB jer je i to dosta...
![]()
stari, bit će ti dosta 1 GB, ja imam 512 od supertalenta, radi ko urica, a memorije mi je sasvim dosta...
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Izvorno postao Brut
narucena ova![]()
Bookmarks