Ja bih se mijenjao.Ne volim te "slide" mobitele od kada mi se W-900,počeo klimati nakon 3 mj korištenja.
Zanima me vaše mišljenje...
Da li bi mijenjali Samsung D900 (star 3tj., full oprema, kutija, kao nov, bez garancije) za Nokiu n70, stara tjedan dana, bez tragova korištenja, Mobis garancija 2 godine, full oprema + još bi dobio 300kn doplate?![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Ja bih se mijenjao.Ne volim te "slide" mobitele od kada mi se W-900,počeo klimati nakon 3 mj korištenja.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ponuda mi se čini dosta dobra, tak da mislim da ću i ja mijenjati...
Bom Chicka WahWah
Taj je i meni zapeo za oko.Ovaj P-990 mi je malko prekompliciran,mislim da ću i ja preći na Nokiu N-70
I feel the need -the need for speed!!!!!
Našao sam se s likom i Tele2 ne radi na N70...sad ne znam da li se radi o tome da je kodirana (jer je kupljena u T-Mobile-u u onom web'n'walk paketu) ili ne radi zato kaj je 3G...
Bom Chicka WahWah
Da kodiranIzvorno postao El Niño
![]()
Koji su to očajnici ovi iz T-Mobilea da N70 i slične mobitele moraju kodirati. Niš ne velim za mobove tipa Nokia 6020, 3120 i slično, ali ovo je već điberenje![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Ja nebi mijenjao...
Objasnio sam ti i na PP zašto nebi...![]()
A što se tiče toga da je kodiran, to nebi znao... A ja jučer kad sam prodao čovjeku 6630 (koja je isto kupljena u T-mobu), i čovjek stavi tele 2 karticu, upali mob, i sve normalno radi...
Tako da očito prije nisu kodirali mobitele, a sada kada je N70 relativno jeftina, ih kodiraju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
LoL ja se isto cudim zasto mijenjat...Izvorno postao Ico
El Ninjo bez uvrede na ovaj CLOSED..:!!
ja nebih mjenjao
N70 je ipak dobar mob, ali nebih D900 mijenjao da mi stisne sa lovom nebih ga dao...
Neznam koliko svako svoje stvari cijeni, sto manje vase stvari cijenite sto vise gleda na gluposti...
Cemu onda prenagla kupnja itd. ...![]()
aha![]()
zato si ti svoj e900 cijenio -2900kn ako se ne varam,a ja isti sa garancijom iz dućana prodao za 1800kn,novi...
ovo je bila realna zamjena i doplata...
phyto svoj d900 cijeni 2100-300kn je 1800kn za n70,što je ok cijena,samo je problem što se se ta n70 ne može otkodirati,nigdje...znači samo na 098 radi...
jedno je realno cijeniti svoj mob a dr. ga je precnjenivati...![]()
Ako nisi primjetio to sto se PONOVO petljas u mene i moje stvari, ne spada ovdje i to je OFF...::!!!!
Mogao bih se opravdavat zasto i kako sam toliko cijenio mobitel koji spominjes ali uopce nemam nikakvu potrebu se tebi opravdavat niti cijenjenom kolegi ovakvim glupostima remetit tijek teme.
Ponavljam, da imam priliku doticnu zamjenu nebih napravio.
samo se nemoj praviti pametan,kada ti radiš iste stvari,mislim na precjenjivanje moba--
ne bi ni ja napravio zamjenu isključivo iz tog razloga što se ne može dekodirati mob...
to nije bio OT posto je smogovac napisao razloge u postu zasto ne bi mijenjao.Izvorno postao exotica
i upravu je sto se svega tice.
ne minjaj![]()
Nije promjenio!!
Možda bi i ovo trebalojer se dotični korisnik odlučio ne mijenjati D900 za N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Može se zatvoriti ova tema jer sam između D900 i N70 odabrao 6280![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks