preko servera ide flashanje tog modela...odnosno finalizacija.Izvorno postao MetaMen33
unlock ne ide preko ničega, smao u VIPu.
ni u Srbiji ga neće sredit, vjeruj mi, nije to BB5, već DB2020.
pozdrav svima!!!
jedno pitanje a mozda i dva,tri
kupio sam gore navedeni telefon,,dali mi netko zan reci dali je moguce taj telefon dekodirati bilo gdje osim u vip-u,,lik mi ga je spojio i pokusao dekodirati preko servera ali nema sanse uopce ga server neprepoznaje,,da bi poslije dosao do informacije da je taj tel moguce otkljucat samo u vip-u preko NCK coda ili ga slati u srbiju i dati 150 maraka,(jer valjda samo oni mogu)!?!?!!, e sad mene zanima dali postoje neki drugi nacini,,evo mobitel stoji 10 dana zapakiran i ceka bolje dane
bio bih jako zahvalan na pomoci
(iz pule sam pa bi bilo super da neko zna nekog u puli da to moze rijesit,bio sam u chipoteci,mobi servis,i jos par njih ali nema pomoci)((((
![]()
preko servera ide flashanje tog modela...odnosno finalizacija.Izvorno postao MetaMen33
unlock ne ide preko ničega, smao u VIPu.
ni u Srbiji ga neće sredit, vjeruj mi, nije to BB5, već DB2020.
da vidio sam da se moze samo flash-at preko servera,,ali sta se nebi trebao i otkljucati mob ako se flash-a jer je to ustvari brisanje starog software-a i stavljanje novog??? sta vi mislite o tomIzvorno postao Inovator
neda mi se bas bacat 10 eura ako ce opet i sa flash-anjem biti zakljucan.....
Je brisanje starog ALI:Izvorno postao MetaMen33
Mrežni i ostali lock kodovi su u dijelu softwarea koji se ne dira i ne mijenja flashanjem/nadogradnjom tako da kad jednog dana bude moguće otključati taj model ako mu nadogradiš software poslije otključavanja neće se ponovno zaključati.
ovo je točno što je uvaženi kolega sms freak rekao.
nadalje, dio u kojem je skriven network lock na novim SE je sad i hardverski implementirat, slično kao na BB5 Nokiama i nije se još prokužio algoritam pristupanja tom dijelu ploče.
flashati se može preko servera, ali samo to. stvar se radi preko servera, jer dva tima koja su i to nekako probila, čuvaju rješenje na taj način.
poz
Bookmarks