[glow=blue,2,300]Mobil Forum[/glow]
Mobil forum baziran je na Yabbu (Yet another bulletin board) besplatnom forumu, koji radi na jedan priprost način i funkcionira za manje stvari, kao što je Mobil Forum.
Kako je i Zappanova želja i moja da ovo postane ogroman forum, razmišljali smo da ga prebacimo na neki forum koji je malo napredniji i koji će moći otrpjeti navale korisnika.
Postoje dvije mogućnosti:
1. Preći na Yabb SE, forum koji razi s SQL bazom, koji je isto besplatan i u principu je sličan ovom, osim što je stabilniji i brži... da bismo to učinili morali bismo žrtvovati dosadašnje teme (što je u svakom slučaju bolje neko da se forum jednostavno raspadne zbog glomaznosti)
2. Preći na neki plaćeni forum, ali to za sad baš i nije neka opcija osim ako nema dobrovoljaca da doniraju... Kako se Mobilove stranice vrte na Linuxu, jedan od najboljih foruma je vBulletin, koji košta 80 dolara za godinu dana, što nje preveliki iznos, ali totalno neisplativ u sadašnjoj situaciji! Isto tako morali bismo graditi kuću od temelja!
Želio bih svih 130+ članova da se uključe u diskusiju, o tome što žele od ovog foruma, kako privući još ljudi i da li misle da možemo doseći popularnost newsa?
isto tako želio bih da Kakav Nered, Zappan, JSP, Gog i ostali Insideri, prodiskutiraju o tome što želimo i koliko? Možda bi i webmaster Mobila - Daniel mogao sudjelovati u raspravi oko SQL foruma, Avalona i sl. stvari.
otvoreni smo za sve ideje, prijedloge i sugestije, i samo želimo da se osjećate ugodno
moje osobno mišljenje je da treba kuću gradit pošteno od temelja, da bi mogla izdržat svaki slijedeći kat... i ja sam 100% za vBulletin, ali ne znam da li ima spremnih da investira - bannere vrtimo rado
--
The MIT - Mobil Insider Team :![]()

, razmišljali smo da ga prebacimo na neki forum koji je malo napredniji i koji će moći otrpjeti navale korisnika.

Bookmarks