kad pomnozis 24 sa 162.50 bas i nije ako ne trosis na mobtel , inace je ponuda ok .
da li je ponuda ok?
kad pomnozis 24 sa 162.50 bas i nije ako ne trosis na mobtel , inace je ponuda ok .
Ovisi kakva ti je ta cifra od 150kn u odnosu na dosadasnju potrosnju i da li si mislio mjenjat mrezu, meni se to npr. cini sasvim ok jer ionako trosim puno vise i ne mislim mjenjat mrezu. Mob je ipak novi novcati s garancijom tako da mi se tih 498 cini povoljno, samo ako se odlucis pitaj koliko kosta uz ugovor na 12mjeseci, obicno je samo 200kn vise a 2 godine je jaaako dugi period...
Ja isto mislim da je isplativije uzeti na 1god, jer je razlika mala, a onda za godinu možeš ponovo uzeti novi mob...
Ja bi išo na produljenenje od samo godinu dana i neznatno skuplju cijenu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bolje se strpi, nesto sam nacuo da bi se K750 mogao pojaviti uskoro u simpa paketima ..
K750i je već u paketima po cijeni od 1498kn.
tako je. i to je po meni najbolja ponuda za te novce,samo da nije zamazan sa onim t-mobile softverom!?![]()
sa njihovim software-om ti je sigurno, ali i to se da sredit bez problema i bez gubljenja garancije
Jesili siguran da neš izgubit garanciju??
Slazem se u potpunosti s ovime!Izvorno postao Ico
Ne isplati se nikako uzimati na dvije godine kada je razlika u cijeni nekakvih 300 kn ili nesto vise..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
sve to ovisi kome sta odgovara...
na npr sam potpisao na 2 ogd jer ne mislim vise skoro mijenjati broj i mrezu i sl... dosta mi je toga tako da mi nije problem te 2 god...
Ja isto mislim da se neisplati uzmat pretplatu pogotovu onima koji neće vele trošit.
Ova ideja na godinu dana nije loša no gledam da uzmem što jeftinije što bolji mobitel.
Izvorno postao Boss212
gubi se garancija ako ti u mob staviš čisti soft,ili ga dekodiraš da ide na sve mreže!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Kako sam brzoplet vidio sam 498 kn na 2 godine i flex 150, nisam ni razmišljao da je na godinu dana razlika samo 200 kn.
Postoji mogućnost prelaska na niži tarifni paket npr flex 60 nakon 4 plaćena računa u flex 150 paketu.
da, postoji ta mogućnost![]()
Ne mislim niti ja mjenjati mrezu ali neisplativo je potpisati na 2 god! Npr uzmes mob za 98kn na 2 god a na 1 god bi ga platio 200kn vise (tak je bio odnos kad sam ja uzeo) i onda nakon 1 god opet uzmes mob i prodas ga ak ti bas netreba. Cini se jeftinije u startu ali je zapravo pusiona, pa zato oni tolko forsiraju to produzenje na 24mj, 12mj se nigdje ni ne spominje vise...Izvorno postao gogo666
to je super ponuda za one koji su na troj tarifi ili višoj ako mogu produžiti svoj ugovor...
Bookmarks