Meni se sviđa ova unlimited za 25kn nije loše samo kolko para iznose pozivi prema drugim mrežama.
Moram malo ić vidjet na njihove stranice,da nebi sad pozivi na druge mreže bili dosta skuplji.
Evo, T-mobile je ponudio, osim promjene naziva tarifa u Flex, i neke opcije.
1. Opcija Unlimited (sada je 25 kuna, do 31.12.2006.)
2. Opcija Najdražih 7 (bilo i prije, samo je sada poziv prema drugim mrežama 99 lipa, do 31.12. ne će se plaćati naknada, poslije iznosi 25 kuna)
3. Opcija Poruke (250 poruka za 25 kuna, kolika je cijena mjesečne naknade za tu opciju)
4. Opcija web'n'walk (otprije poznato)
Meni su najbolje 1., 2. i 3. opcija jer prvom se koristim otkako postoji, a sada je za 75 kuna jeftinija!
Jedino još želim upozoriti da su mi u SZK rekli kako se tih 250 poruka odnosi na 150 SMS poruka i 100 MMS poruka, a to nigdje ne piše pa ako tko može provjeriti ponovno....
Meni se sviđa ova unlimited za 25kn nije loše samo kolko para iznose pozivi prema drugim mrežama.
Moram malo ić vidjet na njihove stranice,da nebi sad pozivi na druge mreže bili dosta skuplji.
Cijene su ostale iste, ovisno o paketu koji imaš.Izvorno postao M A R I N
Mene najviše zanima što je s ovih 250 poruka, nigdje ne piše koliko kojih se može poslati?!?
Tu piše
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-05-50-20.asp
Inače definitivno super opcija.
Kaj mi vrijede poruke kad većina ljudi kojima šaljem poruke nemaju para za odgovorit pa ih ja rađe nazovem![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Znači 200 SMS i 50 MMS. Ma, ja taj grafički prikaz nisam ni gledaoIzvorno postao josipa04
![]()
Piše ovako: "250 besplatnih SMS i/ili MMS poruka unutar T-Mobile HR mreže"
Znam što piše, ali kažem - kad sam ih nazvao, rečeno mi je koliko kojih. Zasigurno nije da netko može besplatno poslati 250 MMS poruka.Izvorno postao Symbian FAN
Pa i da je 150 opet se isplati za one koji puno tipkaju... to ispadne 0,17 kn po poruci...
Za simpu ništa???
Očito da žele simpaše navući na pretplatu.Izvorno postao konan1
Ja isto mislim.
Ipak nije tako. Opcija Unlimited i za simpu za 25kn/mjesečno. Akcija traje do 31.12.2006.Izvorno postao konan1
http://zombix.net/news/pr290906.pdf
http://zombix.net/glob/2006/10/01/ul...g-by-t-mobile/
Zadnji uredio ojpi : 01-10-2006 u 15:11
Ma lopovska posla kad uzmem onu opciju unlimited pozivi prema drugim mrežama su ti 2.50kna prema 098 0,25lipa po uspostavi poziva
Nekako mi se najbolje čini ova di su ti svi pozivi po 0.99lipa
Koja je to di su svi pozivi 0,99? Misliš na vruću tarifu?Izvorno postao M A R I N
500 tarifi a sve se na kraju svede na istu cijenu. Najbolje nek stave jednu 2 za prepaid i 2 za pretplatu i to je to....
A ne sad, vruću, hladnu, 60m, 100, flex ovaj onaj...maaaa![]()
Nema nikakve "opcije" prema fiksnoj...
Zašt bi nudili opciju prema fiksnoj? Dosta je kaj su lupili dumping sa 25kn/mj. unlimited unutar mreže za sve (uz uspostavu poziva i minutno ograničenje).Izvorno postao hrc777
Evo upravo sam zvao službu za korisnike i žena mi je rekla slijedeće:
Konkretno za simpu će se opcija "unlimited" moći aktivirati večeras od ponoći, znači 02.10.06 na način da se pošalje poruka sadržaja SIMPA na broj 1122. Usluga se mjesečno naplaćuje 25 kn.
Razlika od ljetne opcije "unlimited" je ta da se u ovoj novoj naplaćuje samo uspostava poziva u iznosu od 25 lipa i to je sav trošak, znači nema one fore, platiš prvu minutu pa poslije sve besplatno, ovdje ti skine tih 25 lipa i to je SVE.
Također sam pitao što je s onim korisnicima koji su na tarifama SIMPA PROFIL I SIMPA EKIPA gdje već postoji nadoknada za uspostavu poziva od 25 lipa i rečeno mi je da ta nadoknada ostaje samo ako zoveš izvan 098.
p.s. mjesečno ograničenje je 1500 minuta
Ovo je preodlično.Svaki dan sat vremena razgovora.Sad će telići naći neke mane, ali meni je ovo baš po mojim potrebama jer mi je 98% ekipe koju zovem na t-mobilu.
A sta je sa nama koji su od prije na Unlimeted tarifi? Da li mi i dalje placamo 100kn ili automatski se prebacujemo na 25kn?
To sam ih ja pitao, automatski nam se cijena mijenja na 25 kuna, ništa dodatno nije potrebno.Izvorno postao kresoml
Pa možda zato što su vlasnici fiksne mreže i zato što ih to ne bi puno koštalo i zato što to nudi konkurencija.Izvorno postao ojpi
Bez brige, imaju oni svoju računicu. Radije će oni lupiti jeftine opcije unutar t-mobile mreže nego da uništavaju profit koji im dolazi od fiksne telefonije, a posebno od poziva s mobitela na fiksnu.Izvorno postao hrc777
Samo što (po meni) ljudi rijetko zovu s mobitela na fiksnu, jer većina ljudi ima mobitel, pa je jednostavnije (u mnogo slučajeva i jeftinije) nekoga nazvati na mobitel, nego ga zvati doma (na fiksnu).
Bookmarks