Mislim da ne mozes nikako sam saznati taj kod, nego ga moras nositi nekome da ga spoji na komp i iscita kod.
Inace, koliko ja znam, taj kod zakljucavanja ti treba samo za neke security dijelove, inace bi telefon trebao biti prilicno upotrebljiv.![]()
zaboravljen je kod zaključavanja na k700i pa me zanima da li postoji koji način da ga saznam. mobitel mi je imala sestra i ona je vjerovatno nesto upisala a sad vise ne zna tako da mi je mobitel neupotrebljiv. HVALA
Mislim da ne mozes nikako sam saznati taj kod, nego ga moras nositi nekome da ga spoji na komp i iscita kod.
Inace, koliko ja znam, taj kod zakljucavanja ti treba samo za neke security dijelove, inace bi telefon trebao biti prilicno upotrebljiv.![]()
to je onaj sigurnosni kod koji pita kad palis mobitel. s cime bi se to dalo iscitat
neko s foruma će ti ga poništit na defoltni, ak pitaš, a ne može se isčitat-nikako.
ok a kako se ga onda da ponistit ? unaprijed hvala
Samo malo, samo malo...
"Sigurnosni kod" koji pita dok palis mobitel koliko ja znam nema uopce veze sa telefonom, to je PIN kod od SIM kartice!
Hm, ne znam tko bi ti to mogao iscitati. Mozda u VIP-u ili T-Mobileu ako ih zamolis...
Ako sam dobro skvatio trebaš kod koji te pita kod paljenja iza pina. Taj kod je upitan kod zamjene sim kartice.
Standardni kod je 0000. Probaj sa tim ako nije mjenjan.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ako je uključen kod telefona, onda nakon pina kartice, moraš upisati kod telefona prilikom paljenja.Izvorno postao ravilov
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
mobitel je dekodiran nego se neko igrao s mobitelom i upisao kod koji vise ne zna i mobitel ne mogu upalit bez toga . to je kao neki sigurnosni kod koji pita poslije unosa pina
ako je izmijenjen originalni kod (0000), a ne znaš koji je novi, mislim da to nećeš moći riješiti bez nečije pomoći.Izvorno postao elektro
(mislim na pomoć servisa i unlockera)
.
unlocker s foruma , reko sam ti , ima ih ko kuruzenije ti to skupo, bolje nego da sfakiraš mob sam.
![]()
da, nije teško naći unlockera, samo je bitno da kažeš gdje živiš pa da vidiš koji ti je najbliže.Izvorno postao tj1
![]()
.
nije to PIN, to je sigurnosni od mobitela, čim staviš SIM različit od onog na koji je zaključan, traži taj kod. sam to nećeš moći isčitatIzvorno postao ravilov
morat ces na unlok.Izvorno postao elektro
Bookmarks