a neznam sada.. bilo bi dobro da je. Nego koliko košta veća brzina? da se odma pripremim![]()
Da
Ne
Skinuto sa Newsa, što mislite? Jel bi to moglo biti istina?Evo jučer bijah na seminaru za partnere u T-Com i po pitanju govornih
usluga, no ipak smo se pri kraju seminara dotakli i teme ADSL. Mala
nam nije htjela reći ništa osim da cijene idu dole no kao i uvijek
postoji caka. Koliko sam od drugih ljudi iz T-Coma u pušačkim pauzama
uspio saznati paketi se ukidaju i ostaje samo flat no zato će nam
sje.... brzine! Znaći minimalni paket koji je sada 99kn ostaje na
istim novcima no postaje flat sa manjom brzinom ali još neznam kojom
točno. Samo se nadam da me neće vratiti 128k ili tako šta! Evo toliko
od mene a ak saznam nešto više pustim Vam glas!
a neznam sada.. bilo bi dobro da je. Nego koliko košta veća brzina? da se odma pripremim![]()
Ne vjerujem,prije da će povećati brzinu a dizati lovu na prometu. Brzine su ionako debelo ispod europskog prosjeka,sad još da ih smanje... Mislim da bih izdržao još ovih 10-ak mjeseci na ugovoru i onda ubo onu vipovu karticu na 7,2Mbits,pa koliko košta da košta
Ma ne vjerujem ni ja, al bilo bi dobro. Za 99kn imati flat i da je brzina 512k bita meni bi bilo ok
ionako ništ ane skidam, tako da mi je svejedno![]()
slazem se sa balkancem... brzine su ionako male, bilo bi nerazumno da ih spustaju.
no ajde, neka uvedu neku jos sporiju brzinu za neke smjesne pare za one zbilja kratkog dzepa a zeljnih adsl-a tj flata.
al bilo bi onda dobro da snize cijene ostalih brzina pa da si ja upiknem neku vecu brzinu od 1Mbit/s.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ako je tako, meni odgovara jer sam ja na 5gb.. što mi nije ni blizu dosta. Tako da bi me ovo spasilo.
Ma već mi je dosta tog t-coma i njihovih najava. S jedne strane pršte vijesti kak država potpisuje svakave ugovore s tom stokom, a s druge strane stalno neke najave o pojeftinjenju... Ja bi radije da konkurencija može normalno raditi i da cijene ide dolje zbog konkurencije i da si svatko može birati operatera, a ne ovo. Tolko mi se gadi sve to da se više ni tim najavama ne veselim.![]()
Ne bih to uzeo niti u kome slucaju. Ne moze ti sluziti kao zamjena za "obican" internet prikljucak jer je jako nestabilna a sanse da dodes do pune brzine su jako male...
A sto se ovoga sa T-Comom tice - zaboli me. Prije sam bezveze trosio zivce i trudio se nesto napraviti, no vise me nije briga jer cemo nastradati kako god ispalo.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma tu sam karticu naveo samo kao primjer,jer mislim da spuštati brzine ispod 1Mbit/s stvarno više nema smisla. Ovo je ipak najeuropskija država na Balkanu pa bio red da to malo podebljaju. Kad odem u Njemačku kod familije,gotovo mi dođe da plačem kad vidim njihove providere. Rođak sad ima 6Mbit/s flatrate za nekih 30€...
pa ako smo potpisali ugovor na tu brzinu ne mogu je smanjit samo tako
After all...
a taaako ovo je logično... samo brzina raste a i njegova cijena flat je fixan
Seriously?
rušenje brzina nema nikakvog smisla, pa jedna od najbitnijih karakteristika ADSL-a i jest brzina, pa neće nas vraćati na ISDN dial up brzine.
po svemu sudeći još jedna patka
...ma nisu valjda blesavi skidat brzinu nakon što su je povećali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nema teoretske šanse, razmislite si malo, pa bilo kakvo uskraćivanje bilo čega bi sad bio kontramarketinški potez, tako se ne igra igra. kao i zimus, ovo je još jedna u nizu dezinformacija.
možda neće sniziti cijene, ali bi mogao povećati pakete, no dati flat nauštrb brzine, mislim da nikako.
i sad će se sigurno cijeli mj nagađat da bi na kraju prvi prošao kao svaki drugi dan...
Seriously?
neće se cijeli mjesec nagađati, čim tema postane besmislena i puna OT-a, rješit ćemo to kao i dosad.
Bookmarks