E ovako sad sam osjetija kada san ga otvara , da nesto teze mi klizi po ovin vragovima, ka da od nesto zapinje ono ne guran ga vise onako lagano ka sta san ga bia gura, zasto se to desava, jel to prasina il?(nestalo ulja)
E ovako sad sam osjetija kada san ga otvara , da nesto teze mi klizi po ovin vragovima, ka da od nesto zapinje ono ne guran ga vise onako lagano ka sta san ga bia gura, zasto se to desava, jel to prasina il?(nestalo ulja)
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
možda je oslabio mehanizam,ili ti je otišo flat pa zapinje nadam se da nije ovo drugo:bunny:![]()
Ne vjerujem da je to do flata, ako mu sve radi...prije bih rekao da se radi o tome da je možda nekaj upalo u taj slide, pa ti koči to otvaranje...
Bom Chicka WahWah
Evo radi ,Kacavida i pinel cine svoje![]()
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
OK, ajde pliz sad prevedi na hrvatski kaj su to kacavida i pinel i di je bio problem? Jel ti nekaj upalo u slide ili?![]()
Bom Chicka WahWah
Nesto mi je upalo bilo u slide(OMG), pa sam malo cackao po mobu sa Kacavidon a.k.a Sarafcigerom, te pinelom aka onin za slikavanje za likovni u skoli
, al ipak se osjeti da jooooos nesto malko zapinje nesmeta toliko al, neznan bas nesto je jos unutra samo neznam sta ja sam smo ocistija dno i vrhove nemogu bas u Centar...
...
Bookmarks