ovako danas me nazvo jedan lik u vezi mog oglasa ( moj w810 za neki symbian ili eventualno mpx220 sa garancijom ) . nakon što mi je poslao poruku da ima mpx220 i sa garancijom od hg spota i 512 mb karticom(nije rekao koliko je star al je rekao da ga je platio oko 2700kn pa PRETPOSTAVLJAM oko 8mj.) .. ja ga pitao koliko bi nadoplatio ... na to mi je rekao da ni lipe jer ga je on platio 2700kn .. ( slatko sam se nasmijao ) i rekao mu da su oglasnicima oko 1000kn rabljene a u trgovini oko 1500 dok je w810 oko 2800 . pošto je moj w810 star 10 dana , garancija iz privatnog servisa , full oprema .rekao sam mu da ispod 700kn nemamo šta razgovarat ..
na to mi je on odgovorio da sanjam .... i da pojedinci namjerno spuštaju cjene i još je malo bilo prepucavanja .
sad ja vas pitam koliko bi vi tražili da imate w810 za isto takvu mpx220..

Malo ljdi se odlučuje za kupnju symb (Nokia) ili Wind mobitela (Mpx220), ali da je to vrlo malo, čisto sumnjam.. u zadnje vrijeme koliko vidim ti mobiteli su postali dosta popularni, ali pošto na tržištu prevladavju "dummy" mobiteli (što se tiče i proizvodnje), pa onda ispada da se malo smartphone-ova prodava...

Bookmarks