A di je logo?![]()
Evo napravio sam par komada za sebe,tek toliko da isprobam kako izgledaju na telefonu i mogu proći.Za početak postavljam za sva 4 davatelja usluga tako da nitko ne ostaje bez loga i jedan dodatni koji mi se jako svidio pa dolazi u paketu s njima.
Skidate ih sa Save image as...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
NOVO!!! Animirani logo mreže zahvaljujuću Vukiju sređen je i 4 u 1 animirani logo
,
Možda,ako želite,vam mogu raditi logotipe po želji.Prozirne ili ne,vi odlučujete.Samo mi dostavite sliku ili ako treba biti neki text napišite koji a ja ću ga napravit što prije.
Pozdrav!
Zadnji uredio sms freak : 15-10-2006 u 00:47 Razlog: popravljen 4 u 1 logo thanx to Vuki
A di je logo?![]()
Hvala, dobri su!![]()
Novi "mobil cafe" logo dodan u prvi post.
Zadnji uredio sms freak : 31-08-2006 u 18:11
jako dobro, samo tako nastavi![]()
maraschino - PTICICA
Ovaj "mobil cafe" logo je najbolji od svih! Bas mi se sviđa!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Dodana 4 logotipa tematike RAZNO,radim na idejama za nove a svaki prijedlog je dobrodošao.
Zadnja 3 u donjem redu su .png datoteke i na mobitelu ne izgledaju isto kao i na kompu ali bolje nego prozirne .gif verzije istih.
Još jedan uspješan test nove ideje: animirani logo mreže!
Animacije je postavljena ispod ostalih,probajte pa iznesite svoje mišljenje.
Napravi animirani logo tako da se izmjenjuju logotipi operatora.
Problem riješen zahvaljujući avatar majstoru Vukiju,sada nitko neće bit siguran koju mrežu koristite
dodao sam i Big Brother logo za fanove showa u prvi post
Zadnji uredio sms freak : 11-09-2006 u 21:01 Razlog: pronađeno rješenje prozirnog problema
Stvarno dobre slike!![]()
ajde neka, abs mi je drago sto se stvaraju nove suradnje među clanovima foruma. upravo tako bi i trebalo biti
asmo tako naprijed decki![]()
maraschino - PTICICA
...dodao sam FLAME logo u prvi post...
Bookmarks