nemam ju ali planiram kupit bluetooth slušalicu pa me zanima bili istu mogo koristit sa skypom?
nemam ju ali planiram kupit bluetooth slušalicu pa me zanima bili istu mogo koristit sa skypom?
da naravno... možeš čak i zvuk prebacivat sa kompa na slušku... možeš čak i snimati bežično...Izvorno postao sodom
Seriously?
a kako???? ja imam slušalicu i kako to ide??? pokušavao sam uparit komp sa slušalicom i to ide ali ne čujem ništa u slušalici... jel ima neki poseban program ili neke postavke treba namjestit???Izvorno postao Compov
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa blusoleil....upariš ih i u progsu koji koristiš kao audio device odabereš BT audio device..
Sumljm da to radi na taj način je si ti to probao?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni radi tako da instaliram widcommove drivere za bt i onda naprosto uparim komp i slušalicu... i komp prepozna headset i to je to... nikakva posebna mudrost... BT slušalica koju ja koristim je Logitech mobile freedom...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
naravno da radi, samo tako napravi i nema bedaIzvorno postao drbizar
Bookmarks