Mozes se spojit preko VIPovog GPRS-a, ali je 100 kb 5 i nesto kuna.. to je preprevishe..
BTW... doggy, jesi ti onaj doggy koji je samnom u klanu igrao americas army ?![]()
Imam Blackberry Pearl i vip karticu. I sve sto zelim je spojit se na internet.Instalirao sam Operumini. Sad Zanima me kako je moguce da se spajam na internet? Sto vip ima u ponudi? Pregledao sam njihove stranice xxx puta ali mi jos nista nije jasno.![]()
Mozes se spojit preko VIPovog GPRS-a, ali je 100 kb 5 i nesto kuna.. to je preprevishe..
BTW... doggy, jesi ti onaj doggy koji je samnom u klanu igrao americas army ?![]()
Je igrao sam AA hehe. A ima li na vipu nesto tipa web n walk???
imas BlackBerry tarifu i surfanje ti je onda freee
dobar grah daleko se čuje
A igrao si AA, pa onda me znas.. pa to sam ja ... Psycho... mwahahaha![]()
Koliko ja znam nema na VIPu nesto tipa web n walk, samo u T-Mobileu i to ne jos dugo, ustvari bit ce onaj S paket sto platis 25 kuna i imas 10 mb ak se nevaram, a ovaj XL paket od 1 GB za 100 kuna mozes aktivirat jos cca. mjesec dana. Ja sam aktivirao XL jos prije 2 mjeseca, tak da sam miran sto se toga tice..![]()
M akakvu blackberry tarifu??? Pa koliko sam skuzi ta tarifa je samo za email i messinger a ne za surfanje ili sam u krivu??
Psyho pa sjecam se ja tebe hehe!! Ma evo nisam sad ni pametan vise, mozda da odnesem dekodirat BB i stavim t kopile unutra?
Nest sam i ja cuo da mozes surfat preko BB tarife, ali samo tekstualni prikaz imas..
Da ali mi se cini da kad stavis operu mini mozes normalno pregledavat sve sa slikama ili sam u krivu?
Neznam stvarno... kazem.. imam W`n`W i sve mi radi super, mogu i surfat normalno, i slat mailove, i chatat i sve.. tak da bi ti ja to preporucio definitivno![]()
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=364259
Evo BlackBerry Internet Service .Sad nista vise nerazumijem. Kaze da je mjesecna naknada 91kn i da mogu i na internet i sve, a nigdje nepise koliko to tocno mogu na internet jer po ovome znaci neograniceno???
Nazovi sluzbu za korisnike pa ih pitaj za detalje u vezi toga.. oni ce ti najkvalitetnije objasnit ( barem se nadam )![]()
Hahaha. Evo nazvao, javio se covjek koji zna jos manje od mene. Uglavnom da bi koristio internet valjda trebam imati aktiviran i Blackberry internet Service i neku od podatkovnih tarifa,sto bi znacilo da ako se zelim izjednaciti sa W n W trebam mjesecno placati 382kn
![]()
![]()
.Predobri su ovi u Vipu.
Ma covjek u SZK nije znao ni sto je blackberry!!!!! Sto god ga pitam on kaze pricekajte, i onda pronade na internetu i cita. S tim da mi je najjace bilo kad mi je opisivao podatkovne tarife pa mi lijepo objasnio kako mobile broadband 1gb ima 1024mb, mobile broadband 128 ima 128mb, a mobile broadband 512 ima 512mb![]()
Ma morat cu onda otkljucat mob da stavim t mobile karticu unutra. Zna li netko kako isto,gdje?
ako ides preko BlackBerry browsera onda ti netreba nikakva Broadband tarifa. Trebas imat samo dodjeljen BlackBerry APN i preko njega surfas bez ogranicenja. Na kraju krajeva dao si link sa vipneta. Pa valjda si procitao.
Jesam procitao sam ali opet nerazumijem, znaci nemogu surfat preko Operemini na BB-.u? I pise na vipovoj stranici da se treba registrirati na neku stranicu, probao sam i kaze mi da se PIN vec koristi??
pa nemozes konfat mailove ako nemas BIS aktivan.
Mozes surfat besplatno preko Blackberry browsera jer on povlaci surfanje preko blackberry APNa. Bojim se da Opera ne ide preko BB APNa.
A onda preko tog BB browsera nemogu vidjeti slike koliko sam cuo vec samo tekst.
Pa ja ne razumijem kako ne. Zar ne moze Opera Mini koristiti Blackberryjev APN? To je samo pitanje postavki.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks