Našo sam na ovom forumu upute za pretvaranje CX65 u CX70.
Nabavio sam sve programe, pažljivo pročito upute i slijedio ih. Čak sam i otključo telefon jer sam ga nedavno slučajno zaključo,krivo sam ukuco kod 3 puta,pa je radio samo s mojom karticom.Al sam i to sredio.
Nakon što sam u x65 flasheru v.1094 promijenio ime mobitela i sve ostalo po uputama, išo sam instalirat SW56 za CX70.
Sve je bilo ok, WinSwup je počeo brisat flash, da bi mi se onda komp resetirao!!!
Flash je bio usred brisanja, i očito se pobrisao i bootcore. Mobitel ne mogu upalit, nit punit, nit spojit sa kompjuterom.
U Vklayu sam prethodno napravio fullflash backup i spremio buffer programa, sve po uputama. Al to mi isto sad đabe, kad se Vklay ne može spojit sa mobom.
Ni onaj PapuaUtils v.079e se ne može spojit, kaže "Boot not loaded", što mi je jasno, jer je pol flasha očito zbrisano,a time i bootcore.
Sva sreća, prethodno sam stavio da izračuna sve one kodove koji trebaju za flashanje i to...imam i BootKey i sve, al kaj god probam, nigdje pomaka jer ni jedan program se ne može spojiti sa mobitelom.
Raskopao sam mobitel, otvorio sve živo, i prema nekim uputama s neta sam našo Test Point na mobitelu, vidim taj neki sitni srebrni kvadratić, točno ko na slici, al ne znam kaj s tim trebam?!
Kak da preko TP-a popravim mobitel koji vjerojatno nema Bootcore? Jel postoji neki drugi način možda, da nekak ubacim novi Bootcore,i di mogu skinut bootcore? Niš mi nije jasno više...
MOLIM VAS, POMOZITE JER NE ZNAM KAJ BI MU VIŠE RADIO!!!
(bar sam ga pošteno očistio od prašine dok sam ga rastavljao,ak niš drugo
HVALA!
Bookmarks