ja ću radije čekati da to neki drugi ljudi prvo isprobaju...
Pronasao sam besplatni servis za SyncML za sve mobitele koji ih podrzavaju (gotovo sve kupljeno u zadnje 2 godine)
Tekst ce sutra biti na VIP portalu / Svijet Komunikacija / WWW, za sada samo kratko:
Registracija na Mobical je potpuno besplatna, kao i korištenje svih njihovih usluga. Pri registraciji potrebno je upisati svoj broj telefona na koji će doći SMS sa kontrolnim brojem. Nakon registracije postavlja se uređaj za koji se želi sinkronizacija – moguće je ručno upisivati postavke ili primit automatsku konfiguraciju. Moguće je, dakako, imati postavljeno i više uređaja, važno je samo da podržavaju SyncML v1.0 ili v1.2 ili novije (kada postanu standardima), a čak i uređaji koji ih ne podržavaju (npr. Windows Mobile, BlackBerry uređaji ili Palmovi) mogu se nadograditi posebnom aplikacijom. Postoje i usluge koje sinkroniziraju i MS Outlook sa uređajima bez direktnog povezivanja s računalom, no o tome drugom prilikom. Osim usluga sinkronizacija, moguće je podatke koji se nalaze pohranjeni na serveru preuzeti i pohraniti lokalno u standardnim (vCard, vCalndar) formatima, a moguć je i uvoz podataka iz spomenutih formata pohranjenih na računalu, pa se tako može zaobilazno sinkronizirati i računalne PIM aplikacije.
ja ću radije čekati da to neki drugi ljudi prvo isprobaju...
Woohoo! Ovo je super novost.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks