Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Olimpic DV368 - misljenja/savjeti

trebam savjet dobio sam ponudu za olimpic dv368 kamericu.slatka je i mala ali me zanima sljedeće :
    - gdje mogu skinut drivere za dotičnu?
    - memorija je sd-mmc jedino hoće li podržat recimo karticu od 1GB i koliko mi je to snimke (vremenski)
    - u dobrom je stanju i vrijedi li 500 tinjak kuna?
    - kakva je što se tiče fotografija? autofokus optika i slično...

Znam da takve kamerice nisu na dobrom glasu ali gledano kroz cijenu od 500 kuna isplati li se i neke detaljčiće o njoj...ako neko zna...unaprijed hvala.
    TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drage bih ti volje pomogao, ali sa iskustvima iz orve ruke to nece ici jer nikada nisam imao prilike oprobati ovu kamericu u zivo, dapace ovo mi je prva informacija da uopce i postoji.

Zaintrigirala me tema pa sam isao malo procackati po netu u potrazi za podacima o navedenoj kamerici. Rezultati...prakticki nikakvi. Ova je kamerica prakticki nepoznanica.

Iz toga razloga smatram kako je nerealno ocekivati da ces igdje on line naci drivere za nju, kao i bilo kakve druge detaljnije i vjerodostojnije informacije. Nadalje njena kompatibilnost sa karticama vecih kapaciteta...cinjenica je koja takodjer neces tako lako saznati, jer sumjam da ce netko tko se odlucio kupiti ovu kameru, kupiti i memorijsku kartcu koja kosta gotovo kao i cijela kamera.

Ja osobno niti u najludjim snovima ne bih kupio ovo o cemu ovdje pricamo. 500 kn za kameru zvuci privlacno, ali osobno radje bi ih zapio nego bacio na nesto ovakvo.

Evo i sitnice koju sam nasao na netu o kameri:

http://www.elitesecurity.org/t171980-0#1224464

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy note 2
    Operater
    vip
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kužim te šta misliš sve što si naveo sam i ja pomislio ali stvar je u sljedećem....meni je ta kamerica na probi i sad....sa kompom komunicira bez ikakvih problema.Ako si pogledao na e-bayu mogao si vidjet koliko je kompaktna....staviću par fotki uslikanih njome da se vide popodne...karticu nemam veću od 512 al mi je u mobitelu sa programima temama melodijama i slično pa mi se i ne formatira baš...video je sasvim solidne kvalitete...a za drivere sam krivo napisao mislio sam na novi firmware.Jedino neznam jel normalno da je slika katastrofa ako se ne snima u pol bijela dana...jedini je bed što ta nazovi firma olimpic@ nema nikakvu službenu stranicu...na sto muka sam
    TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove